Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, την Τρίτη 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Τελετή Αποφοίτησης νέων πτυχιούχων των δύο Προγραμμάτων Σπουδών (Ιερατικών και Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων) της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ ορισμένων προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας (salmonella)

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 gr & 125 gr και Kinder Surprise maxi των 100 gr, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας.

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ ενεργιακού ποτού από την Τουρκία...

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., κατά τη διενέργεια ελέγχου στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: "48 hours gold –Ginseng Drink", με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 25.08.23, συσκευασία 150ml, το οποίο εισάγεται από την Τουρκία...

​Επίσκεψη 5ου Γυμνασίου στην ​Φωτογραφική Έκθεση της Ίριδας/ΕΠΜ

Την 5 Απρ επισκέφθηκε την έκθεση του Τμήματος Φωτογραφίας "Ίριδα" της Εστίας Πιερίδων Μουσών, στην Αστική Σχολή, η Α' Τάξη του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Ανακοίνωση του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Με αφορμή ένα ατύχημα στο στάδιο, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη, και τον μονομερή και ψευδή και απαράδεκτο τρόπο που αυτό παρουσιάστηκε από κάποιες τοπικές ιστοσελίδες...

Η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης

Ο Μισθός ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Ο Λογαριασμός ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ...

Η απεργιακή συγκέντρωση του ΣΙΥΝΠ

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" (ΣΙΥΝΠ), χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν τη μάχη της απεργίας...

Έτσι θα πάει ως το τέλος;

Δεν κατάφερε να νικήσει στην Κατερίνη ο Πιερικός. 1-1 με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β΄ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ ) χαιρετίζει όλους τους συνταξιούχους, Γυναίκες και Άνδρες που πήραν μέρος στις Εκλογές του Σωματείου και τίμησαν με την ψήφο τους την ΔΑΣ αναδεικνύοντας την για δεύτερη φορά πρώτη δύναμη, πιο ενισχυμένη σε ψήφους και έδρες.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης για τις πυρκαγιές

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Πιερίας...

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΟ 12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.

Ευχαριστήριο μήνυμα για την ημέρα αιμοδοσίας στο 3ο ΓΕΛ

Την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με την παρουσία της κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Κατερίνης στους χώρους του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης. Συμμετείχαν μαθητές του σχολείου και εκπαιδευτικοί και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα σχετικά με την πανδημία με απόλυτη συνέπεια.

6Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 'ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ' ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 'ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ'

Ας κάνουμε όλοι μαζί την αγάπη, πράξη!! Το Παράρτημα Πιερίας της "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ" δίνουμε το ετήσιο ραντεβού μας για 6η χρονιά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης την Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 - 13:00.

Κιτιξής Κωνσταντίνος : "Διεξαγωγή δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου για Οικονομολόγους, Λογιστές - Φοροτέχνες"

Το 4ο ΠΤ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέματα:

1000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται στον Δήμο...

Μέσα σε όλο αυτό το γκρίζο και αρνητικό που έχει πλακώσει τις ψυχές μας και έχει κυριαρχήσει στις ζωές μας, στην καθημερινότητα μας, υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που σε κάνουν να λες ότι υπάρχει ελπίδα, ότι κάτι γίνεται...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 6η Απριλίου είναι η 96η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (97η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 269 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και μυρίζει περισσότερο άνοιξη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 6 Απριλίου 2022


Βασίλης Τσακιρίδης: «Να στηρίξουμε τον Πιερικό μας»

Ραντεβού με την ιστορία... Αύριο Τετάρτη 6/4/22 στις 15:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ...

 

Ανάκληση νοθευμένων ελαιόλαδων από τον ΕΦΕΤ

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα οι Περιφερειακές Δ/νσεις Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε...