Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Επιτυχίες του τμήματος ενόργανης γυμναστικής - Ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων της γυμναστικής

Το Σάββατο 25/9/2021 έγιναν οι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Το ρόστερ του Δία Δίου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022

Η διοίκηση του Δία Δίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το έμψυχο δυναμικό που θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Το κριτήριο «έτερο-αναφορών» (citations) στο έργο των λοιμωξιολόγων

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Οι σύγχρονοι επιστήμονες-ερευνητές, καθηγητές Πανεπιστημίων και Διευθυντές Ιδρυμάτων όχι μόνο στην Ιατρική αλλά σε όλες τις Επιστήμες αξιολογούνται σε διεθνή κλίμακα με διάφορα κριτήρια...

Γιορτή Πουλιών την Κυριακή με απελευθέρωση πουλιών στο Καλοχώρι

Με μία απελευθέρωση πουλιών στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου θα γιορτάσουν συμβολικά φέτος την Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου και η εθελοντική οργάνωση Δράση για την Άγρια Ζωή.

Πρωτοβουλία φορέων και πολιτών για την προστασία των Πιερίων

Η «Πρωτοβουλία Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Πιερίων» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, στις 17.30, στην πλατεία Νεράϊδας με θέμα «ΟΧΙ στις Ανεμογεννήτριες – ΝΑΙ στην προστασία του Περιβάλλοντος».

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα εκατομμύρια συνταξιούχοι βομβαρδίζονται από την κυβερνητική προπαγάνδα, τα φιλικά της ΜΜΕ και τον Τύπο, ότι γενικά οι συνταξιούχοι θα λάβουν αναδρομικά.

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων …. αγροτών

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτ μετά την υιοθέτηση από τον ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.

Η κούκλα Αμάλ και το σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *


Το σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας βρίσκεται εν εξελίξει!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 1η Οκτωβρίου είναι η 274η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (275η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 91 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Με χαμηλές θερμοκρασίες μας κάνει ποδαρικό ο Οκτώβρης.