Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Επικίνδυνες Αποστολές (Mission Impossible-Fallout). ΒΙΝΤΕΟ από την νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ.

Άσκηση Μακεδονομάχος 2018 με συμμετοχή από τον Σύλλογο Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας

Άσκηση Μακεδονομάχος 2018 με συμμετοχή από τον Σύλλογο Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας
Ο Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας, συμμετείχε στην άσκηση Μακεδονομάχος 2018, (ή οποία διεξήχθη στην Σταυρούπολη της Ξάνθης το τριήμερο 27, 28, 29 Απριλίου), με εκπρόσωπο του!


Η αποθέωση της ψυχικής αντοχής


Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη.

Κάθε φορά που αποτυπώνω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε ένα κείμενο, το ερέθισμα απορρέει από βιώματα της καθημερινότητας, που κατ’ εμέ, χρήζουν της ανάλογης προβολής και της κατάλληλης αξιοποίησης από όλους.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

Με συμμετοχή πλήθους μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κορινού η παρουσίαση του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας «Μετά το Γυμνάσιο, τι;», το οποίο υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018.
 

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

Η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εξέλεξε πρόσφατα ως Επίσκοπο Μαδάβων (Μαδιβά της Ιορδανίας) τον Αρχιμανδρίτη Αριστόβουλο.

Ο νέος Επίσκοπος γεννήθηκε το 1970, καταγόμενος από την Εξοχή Πιερίας και το κοσμικό του όνομα ήταν Στυλιανός Κυριατζής.

Οφειλόμενη απάντηση στην από 15/5/18 καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων στα S/M Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση του προαναφερθέντος σωματείου καταγγέλλει το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’. Πριν δύο χρόνια επειδή πραγματοποιούσαμε περιοδείες στα καταστήματα του Καρυπίδη, για την οργάνωση της πάλης των εργαζομένων για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους και την υπογραφή ΚΣΣΕ και, τους χαλούσαμε το συναινετικό κλίμα με την εργοδοσία.

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης - Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. στο πλαίσιο του project “ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”: Ημερίδα με θέμα «Καρδιακή ανακοπή, μία διαχρονική πρόκληση»

Σε συνέχεια του project «Απινιδωτές στην πόλη», βάσει του οποίου τοποθετήθηκαν επτά (7) αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές, στον πεζόδρομο, στα δημοτικά αθλητικά κέντρα, στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ, στο Πνευματικό κέντρο, στην Αστική Σχολή, όπου συναθροίζεται καθημερινά πλήθος κόσμου...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι ,γυναίκες, νέοι, Τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, σας καλούν την Παρασκευή 18 Μάη στις7μμ στην ΕΚΑΒΗ (επάνω αίθουσα), να συζητήσουμε για την οργάνωση της καθολικής Πανελλαδικής απεργίας στις 30 Μαΐου.

ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ».

Κατανομή ποσού ύψους 46 εκατ. ευρώ στους Δήμους για την κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, εγκρίθηκε η κατανομή ποσού ύψους 46.913.336,00 €, το οποίο αποδίδεται ως 1η,2η,3η και 4η μηνιαία τακτική επιχορήγηση του έτους 2018, σε όλους τους Δήμους της χώρας...

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/05

Οι ποδηλατικές εξορμήσεις στην πόλη μας συνεχίζονται όπως κάθε Τετάρτη. Ελέγξτε τα ποδήλατά σας, φρένα, αλυσίδα, ελαστικά, φώτα (υποχρεωτικά εμπρός και πίσω), και ραντεβού στις 21.00΄ στην πλατεία Ελευθερίας για μια όμορφη ποδηλατοβόλτα με την παρέα τής Ποδηλατικής Από-Δρασης. Ο ρυθμός θα είναι χαλαρός για να μπορούν να ακολουθήσουν όλοι.

Πρόσκληση σε εκδήλωση - Ζωγραφίζω για την Ειρήνη.

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στους αγώνες Αθλοπαιδείας 2018. (Χειροσφαίριση)

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τους αγώνες του στο τουρνουά Χειροσφαίρισης των αγώνων Αθλοπαιδείας 2018 που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Πολωνοί εκπαιδευτικοί στο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ υποδέχθηκε κατά την περίοδο 2-5 Μαΐου ομάδα τεσσάρων εκπαιδευτικών από το Επαγγελματικό σχολείο Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących του Bytom της Πολωνίας.

Τρεις ρυθμίσεις για δανειολήπτες τ. ΟΕΚ, ένα οριστικό τέλος σε έναν βραχνά δεκαετιών

Του Στέργιου Καστόρη βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ
Η επίσκεψή μου, το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία του τ. ΟΕΚ στην Κατερίνη, ομολογώ πώς έδωσε άλλον αέρα στα πανιά της αισιοδοξίας μου για το μέλλον. Ε, ναι λοιπόν. Κάτι κάνουμε. Μπορεί να ματώνουμε, να γκρινιάζουμε, να πέφτουμε σε τοίχους, να απογοητευόμαστε, αλλά προχωράμε.

Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης'

Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, στο πλαίσιο της «Θεματικής Εβδομάδας» και μετά από πρόσκλησή του διευθυντή κ. Κωστόπουλου Νικολάου και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου βρέθηκε στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης. Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση Α΄ Βοηθειών στους μαθητές και στις μαθήτριες του Γυμνασίου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σωματείο Οικοδόμων Κατερίνης, καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ ενάντια σε άμαχους διαδηλωτές, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Παλαιστινιακό λαό.

Φρόντισε να είσαι εκεί. Λέμε ΟΧΙ στην καταστροφή του βουνού

Στο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 στις 5 το απόγευμα, θα είναι η απάντηση αν κάποτε ρωτήσεις "Πώς ξεπουλήθηκε το βουνό και πότε".

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2018 - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Από 12 Μαΐου έως 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν από μουσεία και άλλους πολιτιστικούς φορείς εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και άλλες εκδηλώσεις στα πλαίσια της Διεθνής Ημέρας Μουσείων 2018.

Δείτε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πιερία:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ»

Info Days Πιερικός Αρχέλαος 2018 - Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Κρίσης και Εθελοντισμός

Ο Πιερικός Αρχέλαος, στο πλαίσιο των info days 2018 Pierikos Archelaos, διοργανώνει στο Σάββατο 19 Μαΐου στις 18:00, στην Αίθουσα Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, την Εκπαιδευτική Ημερίδα με τίτλο "Αντιμετώπιση των Συνεπειών της Κρίσης και Εθελοντισμός".

Δυναμικό παρών στην 11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας

Εκατοντάδες ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας και συμμετείχαν στην πανελλαδική ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε ο σύλλογος για όγδοη συνεχή χρονιά στην Κατερίνη.

ΒΙΝΤΕΟ - Δίας Αγ. Δημητρίου-Μύτικας Λεπτοκαρυάς 0-1 Play Off Γ' Πιερίας - Του Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

ΒΑΦΥΡΑΣ - Αφιερώματα: Γιάννης Μπατζάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δεύτερο μέρος των αφιερωμάτων αναφερόμαστε στον επί πενταετίας αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπατζάκη, που επέστρεψε ξανά στα γήπεδα μόνο για την αγαπημένη του ομάδα.

To ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης "κόβει" το τσιγάρο στο "No smoking Story"

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, συμμετέχει στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, "No Smoking Story", -με τo film noir, "Το Τσιγάρο", σε βραβευμένο σενάριο της Έλενας Αϊβαζοπούλου-, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στο πλαίσιο της καμπάνιας της για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και τη συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

77η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση; ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

218 - Ο Ηλιογάβαλος ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 16 Μαΐου 2018