Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Βασίλης Τσακιρίδης

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης και της  Πιερίας για την απόφαση παραίτησής μου από το Δ.Σ. του συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, αλλά θέλω να σεβαστείτε την απόφασή μου. Επίσης να ζητήσω συγγνώμη αν φέρθηκα σε κάποια στιγμή άσχημα με τη συμπεριφορά μου, αλλά πάντα πρόσεχα πολύ καλά τι θα πω ώστε να μην πληγώσω κανέναν και ουδέποτε προσπάθησα να πληγώσω κάποιον. Νομίζω ότι πληγώθηκα αρκετές φορές χωρίς φυσικά να το δείξω διότι το χαμόγελό μου δεν το είχα ξεχάσει σπίτι, ευτυχώς το είχα πάντα μαζί μου.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Κύριε πρόεδρε,
Με την παρούσα δήλωση υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. και από τη θέση του υπεύθυνου τύπου του Συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για προσωπικούς λόγους.

                                                                                             Με εκτίμηση
                                                                                                Ο Δηλών

                                                                                        Τσακιρίδης Βασίλης

ΠΑΜΕ Πιερίας:Για τη συμφωνία ΣΕΒ-ΓΣΕΕ και των υπόλοιπων «κοινωνικών εταίρων»


Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΕΒ που έβαλε τα πάντα στο τραπέζι για να τα ζητήσει όλα και η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ έτρεξε να συνδράμει!  Η στάση αυτή είναι πρόκληση για τους χιλιάδες εργαζόμενους που σήμερα είναι απλήρωτοι, που δε μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες, είναι πρόκληση για τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους που αυξάνονται κάθε μήνα, για τους εργαζόμενους που είδαν τους μισθούς τους να παίρνουν την κάτω βόλτα!