Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Η επίσημη «πρώτη» προπόνηση για την αγωνιστική σεζόν 2016/2017, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 1/8/2016 στη φυσική έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης παρουσία του προπονητικού τιμ και 17 ποδοσφαιριστών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προπόνηση με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο στις 17:30.

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας: ΟΧΙ στη ζητιανιά των κουπονιών

Οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το «κοινωνικό κράτος» αλλά και οι τροπολογίες του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου για την αντικατάσταση του κομμένου ΕΚΑΣ, αποτελούν ασέβεια, ύβρη και ντροπή για τους συνταξιούχους, τη γενιά που έκτισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα και πλήρωσε με αίμα και ιδρώτα για τη θεμελίωση της Κοινωνικής Ασφάλισης στη χώρα. 

Ο ιδιοκτήτης του "Κτήμα Ηρακλής" στην Κατερίνη, Ηρακλής Τσίντζηρας μιλάει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για πρώτη φορά δημόσια για τους μετανάστες που φιλοξενεί στο αγρόκτημα του. (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιοκτήτης του "Κτήμα Ηρακλής" στην Κατερίνη, Ηρακλής Τσίντζηρας μιλάει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για πρώτη φορά δημόσια για τους μετανάστες που φιλοξενεί στο αγρόκτημα του. (ΦΩΤΟ)

Ο ιδιοκτήτης του "Κτήμα Ηρακλή"  Ηρακλής Τσίντζηρας δίνει αποκλειστική συνέντευξη στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" και μιλάει για πρώτη φορά δημόσια και αναφέρεται στην λειτουργία του χώρου όλη αυτή την διάρκεια των τεσσάρων μηνών, μιλάει για όσους εμπλέκονται σε όλη αυτή την διαδικασία, αφήνει αιχμές για κάποιους και βγάζει από μέσα του κάποια πράγματα που ήθελε να ακουστούν στην τοπική κοινωνία αλλά και στους κατοίκους της Κατερίνης.

Δείτε τι δήλωσε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» ο κ. Ηρακλής Τσίντζηρας :

Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη “Βαβέλ” της στο αρχαίο θέατρο Δίου. ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ | 21:00


Η ΒΑΒΕΛ είναι η Ελλάδα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “Hμέρες Του Φωτός”. Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα.

Χάρης Τζαμακλής: «Καλώ τη Νέα Δημοκρατία να επανεξετάσει τη θέση της, γιατί είναι καθαρά εθνικό ζήτημα και τίποτα άλλο». (BINTEO)


Προσχηματικές, αντιφατικές και ανιστόρητες χαρακτήρισε ο Χάρης Τζαμακλής τις δικαιολογίες της Νέας Δημοκρατίας να μην ψηφίσει το Πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων. Ως εισηγητής του πορίσματος απευθύνει έκκληση να επανεξετάσει η Νέα Δημοκρατία τη θέση της, γιατί είναι ένα ζήτημα στο οποίο δεν χωρεί αντιπολίτευση ούτε μικροκομματικές λογικές..

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ . Στην πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Κ.Θ.Β.Ε. Αντιγόνη του Σοφοκλή. Τετάρτη 3 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Δίου στις 9 το βράδυ


Το κορυφαίο έργο του Σοφοκλή με τη συνύπαρξη στη σκηνή τριών γενεών ηθοποιών, παρουσιάζεται στην πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού με το Κ.Θ.Β.Ε και τον Θ.Ο.Κ. στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο Δίου στις 9 το βράδυ.

Άρθρο: Αναζητούμε τους καλύτερους;



*Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός

Εμείς οι Έλληνες είμαστε ένας φοβερός λαός.
Καθημερινά βλέπουμε τηλεόραση, ακούμε ραδιόφωνο και προσπαθούμε να καταλάβουμε την εικόνα που έχουμε περιέλθει.
Η αποτυχία των πολιτικών ν΄ ανταποκριθούν στα δεδομένα, σίγουρα μας έχει προβληματίσει.

Προκήρυξη για την σίτιση 400 μεταναστών στο "Κτήμα Ηρακλή". Απορίες και συμπεράσματα...

Προκήρυξη για την σίτιση 400 μεταναστών στο "Κτήμα Ηρακλή". Απορίες και συμπεράσματα...

Προκήρυξη για την σίτιση 400 μεταναστών στο "Κτήμα Ηρακλή" έβγαλε η Πολεμική Αεροπορία (ΚΕΔΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ) διάρκειας 60 ημερών και την είδαμε στην σελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας

Εδώ όμως δημιουργούνται δυο ερωτήματα:


PIERIKOS BC ACADEMY ΛΗΞΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά έφθασε στο τέλος της για την ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου που ολοκλήρωσε τη μεταβατική περίοδο των προπονήσεων.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Δευτέρα σήμερα 1 Αυγούστου 2016. Καλό μήνα να έχουμε!

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Δευτέρα σήμερα 1 Αυγούστου 2016. Καλό μήνα να έχουμε!