Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μια συνέντευξη που θα συζητηθεί...



Δείτε αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" την μεγάλη γιορτή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης!

Δείτε αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" την μεγάλη γιορτή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης!Δείτε αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" την μεγάλη γιορτή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης!


Ερώτηση της Εύας Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο για την επίδραση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στον τουρισμό


Η απάντηση είναι όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, απάντηση μάλιστα από τον Έλληνα (Επίτροπο Μετανάστευσης) κ. Αβραμόπουλο.
Λίγο πολύ ο κ. Αβραμόπουλος λέει ότι την... πατήσατε!
Τι λέει ο κ. Αβραμόπουλος:

Επίδειξη μόδας (Φιλανθρωπικού σκοπού) στον πεζόδρομο Κατερίνης


Αύριο Τρίτη 14/6 και ώρα 21.00 στον πεζόδρομο Κατερίνης -Γεωργάκη Ολυμπίου (εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες) θα γίνει μια επίδειξη μόδας Φιλανθρωπικού σκοπού στα πλαίσια του οποίου συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες τις τράπεζας τροφίμων του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ. 

Θα υπάρχει και stand του ΒΕΝΙΑΜΙΝ όπως και πληροφοριακό υλικό για να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις δράσεις του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και τις τρέχουσες ανάγκες. 

Σας περιμένουμε όλους!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στο χορό του που διοργάνωσε ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας σε γνωστό καλοκαιρινό μαγαζί ,έδωσαν το παρών τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας.

Πιερία προς εκποίηση με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση του καταλόγου ξεπουλήματος του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβάνονται σε αυτόν 8 νέες εκτάσεις του ελληνικού δημοσίου μεταξύ αυτών παραλιακά φιλέτα, το ξενοδοχείο "Ξενία" κ.α.

Συλληπητήρια επιστολή.


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Σύλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης, κ. Αστέριο Φάλλια για την αδόκητο θάνατο του πατέρα του, Αθανασίου.
Η Διευθύντρια Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Ελένη Σαμαρά του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης

Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης προς την κα Δρούλια, Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων και τον κ. Κ.Κουκοδήμο, βουλευτή Ν. Πιερίας για δωρεά βιβλίων

Οι Γυναικείοι Συνεταιρισμοί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών από 1-31 Αυγούστου 2016

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών διοργανώνει έκθεση προϊόντων Γυναικείων Συνεταιρισμών από 1-31/8/2016. 

Η έκθεση θα γίνει στο χώρο του Μουσείου και εντάσσεται στην προσπάθειά του για την ανάδειξη του φυσικού μας πλούτου, αλλά και των προϊόντων της Ελληνικής Γης.

Τα προϊόντα των Συνεταιρισμών θα εκτίθενται για ένα μήνα, ΔΩΡΕΑΝ και θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά την αναπαραγωγή της διατροφικής κουλτούρας κάθε περιοχής, έτσι όπως εκφράζεται μέσα από τη δημιουργία υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντων μεταποίησης.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στο μεγάλο πάρτι του "bros dogs" (Εκπαίδευση Σκύλων). (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στο μεγάλο πάρτι του "bros dogs" (Εκπαίδευση Σκύλων). (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) 

Με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας της σχολής "bros dogs" οι υπεύθυνοι της σχολής οργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι, και αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν φυσικά οι τετράποδοι φίλοι μας!
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα:

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


Την Κυριακή 29/5/2016 ημέρα «Άλωσης της Πόλης» παρευρέθηκα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ» σε μια συναρπαστική, συγκινησιακή δημόσια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού σύσσωμοι οι Σύλλογοι Διδασκόντων των Δημοτικών Σχολείων της Παραλίας, της Καλλιθέας, της Περίστασης...

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Οι Γάλλοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους παρά το "Euro"

Ο γαλλικός λαός εδώ και 3 σχεδόν μήνες παλεύει ενάντια στις πιθανότητες, απέναντι στη διαδικασία εφαρμογής ολοένα και σκληρότερων μέτρων από τις ευρω-ελίτ και τους Γάλλους εκπροσώπους της (Ολλάντ κλπ.). Αγώνας που σε χώρες όπως η Ελλάδα θεωρείται προ πολλού «χαμένη υπόθεση» από την υπερ-επαναστατική «αριστερά» των περατζάδων στο Σύνταγμα, της «αντικαπιταλιστικής γυμναστικής» και της αμάσητης αποδοχής όλου του ιδεολογικού οπλοστασίου της παγκοσμιοποίησης περί «ατομικών δικαιωμάτων», «ανοιχτών συνόρων» κλπ., που αποξενώνουν και διαιρούν τον λαό.

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ΠΕΒ: Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την μείωση των ωρών του μαθήματος της Βιολογίας από το Υπουργείο Παιδείας. Το Υπουργείο ποτέ δεν έκανε διάλογο μαζί μας!

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ΠΕΒ: Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την μείωση των ωρών του μαθήματος της Βιολογίας από το Υπουργείο Παιδείας. Το Υπουργείο ποτέ δεν έκανε διάλογο μαζί μας!

Με τη γνωστή και παγιωμένη πλέον μέθοδο αιφνιδιασμού της εκπαιδευτικής κοινότητας, το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη 10-6-2016 για το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2016-2017. Η ανακοίνωση αυτή αποτυπώνει τις από καιρό ανακοινωμένες προθέσεις του Υπουργείου για μείωση των διδακτικών ωρών του Γυμνασίου (3 ώρες ανά τάξη) καθώς και άλλων αλλαγών.

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Κυριακή 12 Ιουνίου ένας νέος πρεσβύτερος χειροτονήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Ράχης, όπου ο νέος πρεσβύτερος θα υπηρετήσει ως εφημέριος.
Συγκεκριμένα, χειροτονήθηκε στον δεύτερο βαθμό ιερωσύνης ο Ιεροδιάκονος Βασίλειος Νάκας, ο οποίος διακονούσε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Καλημέρα, Δευτέρα σήμερα 13 Ιουνίου 2016