Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πιερία προς εκποίηση με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση του καταλόγου ξεπουλήματος του ΤΑΙΠΕΔ περιλαμβάνονται σε αυτόν 8 νέες εκτάσεις του ελληνικού δημοσίου μεταξύ αυτών παραλιακά φιλέτα, το ξενοδοχείο "Ξενία" κ.α.

Από πολύ νωρίς η Λαϊκή Ενότητα είχε προειδοποιήσει για την έκταση του ξεπουλήματος που επιδιώκει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Άλλωστε η κυβέρνηση αυτή έχει υποθηκεύσει για τα επόμενα 99 χρόνια την ιστορία, τον πολιτισμό, τους ανθρώπους,το έδαφος, την θάλασσα και τον αέρα αυτού του τόπου.

Πριν από λίγους μήνες είχαμε θέσει δημόσια το θέμα ξεπουλήματος της Παραλίας Καλλιθέας και οι μνημονιακοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προστρέξαν στον κ. Πιτσιόρλα όπου εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται το μεγαλειώδες άδειασμα. Αυτή τη φορά τι έχουν να απαντήσουν; Έθεσαν μήπως το θέμα στον κ. Τσιρώνη στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου ή βρέθηκαν εκεί για τις χαιρετούρες και τις φωτογραφίες;

Η Λαϊκή Ενότητα δεν θα επιτρέψει το ξεπούλημα του τόπου και καλούμε κάθε πολίτη να βρέθει απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης.



Λαϊκή Ενότητα
N.E. Πιερίας
Πλ. Ελευθερίας 9
Κατερίνη 60100
Τηλ. 2351103211
email: laikienotita.pierias@gmail.com