Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Οι αγώνες και οι διαιτητές των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας (Σ/Κ 20/21-11-2021)

Διχαστικός ο Πρωθυπουργός επιμένει στον διαχωρισμό της κοινωνίας και στα κατασταλτικά μέτρα - Από διάγγελμα σε διάγγελμα, 5 νέα μέτρα δρόμος...

Επιμένει στο «κυνήγι» των ανεμβολίαστων πολιτών και κάθε φορά που κάνει διάγγελμα ανακοινώνει νέα μέτρα καταπάτησης της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Η ΠΟΕΥ (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας) στηρίζει την αυτοκινητοπορεία των Υγειονομικών της Κατερίνης που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας

Αυτοκινητοπορεία «Υγειονομικών σε Αναστολή», στην Κατερίνη, ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Ποδηλατοπορεία Μνήμης-Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων

Την 3η Κυριακή του Νοέμβρη (21/11/2021) τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων με μια Ποδηλατοπορεία Μνήμης στην πόλη της Κατερίνης.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ

Στην Κατερίνη σήμερα 01/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ:

Λακωνικά & «πιπεράτα»: Ασυγκράτητη υποτίμηση της Τουρκικής Λίρας

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Σήμερα 18 Νοεμβρίου, 2021 η υποτίμηση της Τουρκικής Λίρας άγγιξε πλέον δραματικά επίπεδα καθώς η ισοτιμία Αμερικανικού Δολαρίου με την Τουρκική Λίρα άγγιξε το 10.82.

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ακτινιδίου - ΕΔΟΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ακτινιδίου» με διακριτικό τίτλο «ΕΔΟΑ» για την επόμενη πενταετία εξέλεξε ομόφωνα η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση των εταίρων που πραγματοποιήθηκε υβριδικά (11.10.21).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Από το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υλοποιούνται τα κάτωθι εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών...

Με μεγάλη επιτυχία Ξεκίνησε το Διά Ζώσης Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε διά ζώσης το πρώτο επιμορφωτικό πρόγραμμα της νέας συγχρηματοδοτούμενης Πράξης για τα έτη 2021-2023...

Κίνημα Αλλαγής Πιερίας : Εκλογές σε 11 Εκλογικά κέντρα σε όλο τον Νομό Πιερίας

Οριστικοποιήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής στην Πιερία.

Επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης - Εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας κλοπών από οικίες σε Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο και Κρήτη

Εξακριβώθηκε η δράση συμμορίας κλοπών από οικίες σε Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο και Κρήτη. Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 8 ατόμων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 18η Νοεμβρίου είναι η 322η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (323η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 43 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Μία από τα ίδια και σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 σε ότι έχει να κάνει με τον καιρό στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 18 Νοεμβρίου 2021


Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Κατερίνη 17 Νοεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοέμβρη η αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κατερίνη, στο Σιντριβάνι - Πλατάνι.