Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Δίας Δίου - Θερμαικός Κορινού 3-2

Στη 2η θέση του πρωταθλήματος ο Δίας Δίου, 3-2 με ανατροπή τον Θερμαϊκό Κορινού.

Στο "Τουρνουά Φιλίας" στην Λάρισα οι ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης

Στο πανέμορφο κλειστό γήπεδο του Άγιου Θωμά στην Λάρισα ταξίδεψαν σήμερα οι ακαδημίες χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης όπου σε "Τουρνουά Φιλίας" αντιμετώπισαν τις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Χειροσφαίρισης Λάρισας.

Δήλωση για την κατάσταση στο δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

Δήλωση του Νικόλαου Τσουπέη, δημοτικού συμβούλου Κατερίνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κατερίνης, για το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης.

Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα 6/12/2021 σε χωριά του Δήμου Κατερίνης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ θα έχουμε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 σε χωριά του Δήμου Κατερίνης.

Ανάκληση τροφίμου από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων», προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία:

Αιμοδοσία στην Αγία Άννα Κατερίνης - Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021


Handball Premier, Super League 2, Basket League στην ΕΡΤ3 4/12 - 7/12 2021


Αγώνες Handball Premier, Super League 2 και Basket League θα μεταδοθούν στην ΕΡΤ3 από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη δημιουργία Πολιτιστικής Διαδρομής για τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου

Στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη δημιουργίας και πιστοποίησης πολιτιστικής διαδρομής «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» από το Συμβούλιο της Ευρώπης...

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων ζητά τα αυτονόητα, το Υπουργείο Παιδείας ακούει;

Επιστολή-υπόμνημα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ προς το Υπουργείο Παιδείας για τα δυστυχώς διαχρονικά προβλήματα που αφορούν την λειτουργία των σχολείων τους:

Δράσεις ευαισθητοποίησης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με σύνθημα «Όλοι Διαφορετικοί όλοι Ίσοι» το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης διοργάνωσε δράσεις για την ευαισθητοποίηση των μαθητών...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 4η Δεκεμβρίου είναι η 338η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (339η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 27 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα στην Κατερίνη, αλλά με λίγο περισσότερο ήλιο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2021