Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Έρχεται μπόρα; Κατερίνη ο ουρανός τώρα (Πιέρια Όρη)


Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για τη διευκόλυνση των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος


Με Απόφαση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα - Σιδηροπούλου, επιστρέφονται από σήμερα, 31 Μαΐου 2019, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων...

Ξεκίνησε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για τη φετινή αντιπυρική περίοδο.

Σε καθημερινή βάση μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή μας και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια και στις επαναληπτικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια και στις επαναληπτικές Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές - Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από σήμερα έως και 3 Ιουνίου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης στο Σxoλείο Δεύτερης Ευκαιρίας.


Συγχώνευση ορειβατικών συλλογών ΕΟΣ Πέτρας και ΕΟΣ Κατερίνης.

Ο ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο ΕΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για συγχώνευση των 2 Συλλόγων και δημιουργίας ενός φορέα ορειβασίας στον τόπο μας που θα απογειώσει τις δραστηριότητες βουνού και το αθλητικό κομμάτι αναρρίχησης και χιονοδρομίας.

40ημερα Μνημόσυνο Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη

Την Κυριακή 02 Ιουνίου 2019 θα τελεσθεί το 40ημερο μνημόσυνο του εκλιπόντος Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Εμείς ψηφίσαμε ...

Η Λαϊκή Συσπείρωση χαιρετίζει όλες και όλους, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε Κοινότητα, Δήμο και Περιφέρεια.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ 2019

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Πλατεία Μακεδονίας (Δημοκρατίας) στην Κατερίνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Ν.Ε Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ευχαριστεί τους πολίτες του Νομού μας για την συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2018 - 2019

MINI ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ-16 (11vs11) --- 1ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής μας εκκλησίας, ότι πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης δημιούργησε η ενορία Ιερό Παρεκκλήσιο επ’ ονόματι του σύγχρονου Αγίου της Εκκλησίας μας Ιακώβου (Τσαλίκη) του εν Ευβοία.

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1578 - Ο βασιλιάς Ερρίκος Γ΄ της Γαλλίας θέτει το θεμέλιο λίθο της Πον Νεφ (Νέα Γέφυρα), της παλαιότερης γέφυρας στο Παρίσι.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΡΜΕΙΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 31 Μαΐου 2019