Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Αρχιερατικό ευχέλαιο στον Κολινδρό.

Αρχιερατικό ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κολινδρού με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο 30-3-2018

Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων Κατερίνης

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - Ολύμπια ΓΣ Λάρισας 57-42

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 57-42 της Ολύμπιας Λάρισας, στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Επταπυργίου, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

«Νεολαία 17- 27»: Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση των νέων στην Κατερίνη-ο διάλογος και η κινητοποίηση μόλις ξεκίνησαν!

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για την ευκαιρία των νέων να συζητήσουν και να μηχανευτούν λύσεις σε διάφορα θέματα για την στρατηγική της νεολαίας 17-27, ολοκληρώθηκε η διαβούλευση των νέων Κατερίνης. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης γέμισε με πάνω από ογδόντα νέους μαθητές και φοιτητές οι οποίοι αφού μοιράστηκαν σε ομάδες, ανέλυσαν μείζονα ζητήματα σχετικά με την κατάσταση της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα Λειτουργικής Ζωής των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στην Κατερίνη


Συλλογή Τροφίμων εν όψει του Πάσχα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Στα πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικώς ασθενέστερων πολιτών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, εν όψει της Εορτής του Πάσχα,το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα προβεί σε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα διανεμηθούν στις εκατοντάδες άπορες οικογένειες της Πιερίας, τα μοναχικά και τα ηλικιωμένα άτομα που εξυπηρετεί.

Σχετικά με την παραχώρηση του καπνικού σταθμού στην εθελοντική ομάδα.

Πολύ κακώς η εθελοντική ομάδα δράσης ζητάει τον καπνικό σταθμό μόνο για 25 χρόνια! Οι εγκαταστάσεις του πρέπει να της παραχωρηθούν για 40 και περισσότερα χρόνια, έτσι όπως παραχωρήθηκαν σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομοι, λιμάνια, ορυχεία
και πολλά άλλα περιουσιακά στοιχεία του κράτους για ένα κομμάτι ψωμί.

Ψηφίσματα της ΕΛΜΕ Πιερίας

To ΔΣ Της ΕΛΜΕ Πιερίας εκφράζει την συμπαράστασή του στους συναδέλφους του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης που αποφάσισαν, σε συνεδρίασή τους, να δημοσιοποιήσουν το παρακάτω κείμενο: 

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "'Αργος" - Οι «μαύρες» σελίδες του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς...

Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "'Αργος" και η ... κοινωνία ολόκληρη έδωσε ένα μεγάλο, ηθικό, έντιμο αγώνα ενάντια στις σκοταδιστικές απόψεις που θέλησε να εισαγάγει με το νομοσχέδιο του το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εντατικοποιούνται τα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας την εορταστική περίοδο του Πάσχα, σε όλη τη χώρα

Αυξημένες θα είναι οι αστυνομικές δράσεις για την παράνομη κατασκευή, διακίνηση, εμπορία και χρήση κροτίδων, βεγγαλικών κ.λπ., που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τραυματισμούς και απώλεια ανθρώπινης ζωής.

31 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Κοινότητα Κορινού: Προληπτική ιατρική για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης

Με μεγάλη προσέλευση δημοτών πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παλιού διδακτηρίου), η εκδήλωση δωρεάν προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Κατερίνης και ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Η ζωή μας όλη, μοιάζει άδειο πορτοφόλι,
Σε άδειους δρόμους περπατάμε
Και όλο, πίσω μας κοιτάμε,

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

307 - Μετά το διαζύγιό του με τη Μινερβίνη, ο Κωνσταντίνος Α΄ νυμφεύεται τη Φαύστα, κόρη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μαξιμιανού. 

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 31 Μαρτίου 2018