Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Γεώργιος Νταντάμης, υπ. Δήμαρχος Κατερίνης – Επικεφαλής Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΒΙΑΣ

Είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Καταδικάζω τα επεισόδια έξω από την κατοικία του Βουλευτή Πιερίας Αστέριου Καστόρη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου στη Νέα Τραπεζούντα.

Η Κατερίνη πρώτη στις επάλξεις για την Μακεδονία! Μετάβαση στην βουλή για την ψηφοφορία αύριο για την "Συμφωνία των Πρεσπών".

Έντονο το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας να μεταβούν αύριο στην Αθήνα και έξω από την βουλή την ώρα που ψηφίζεται η "Συμφωνία των Πρεσπών".


Ο κατερινιώτης Φώτης Πολυχρόνης στο ντέρμπι της Β΄ Εθνικής

Ο συμπολίτης μας διαιτητής, Φώτης Πολυχρόνης, ορίστηκε να διαιτητεύσει την μεγάλη αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος – Ηρακλής στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ.Δ.Ε ΠΙΕΡΙΑΣ

Είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο και πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι καταδικάζει απερίφραστα την κάθε είδους βία, από όπου και αν προέρχεται, εν αντιθέσει με άλλες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες καταδικάζουν την βία ala carte και επιλεκτικά, με γνώμονα το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ

Με αφορμή απαράδεκτα επεισόδια που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες συνδεόμενα ατυχώς με εκδηλώσεις υπέρ της Μακεδονίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ

Επιμορφωτική Εσπερίδα - Εκπαίδευση για την Αειφορία: Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικά προγράμματα φορέων. Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη» (επάνω αίθουσα). Δευτέρα 28/01/2019, ώρες 18.30- 21.00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Νίκου Ιγγλέση "Στρατηγικές επιβίωσης του ελληνισμού" θα παρουσιασθεί την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 7 μμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ Στρατηγού Καλλάρη 5 στην Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΘΕΣΗ του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ στα γραφεία του ΕΠΑΜ στα Πατήσια

(Υποχρέωση και δημοκρατικό καθήκον να καταγγελθεί από όλους...)

- Το Παρακράτος έχασε, πλέον, εντελώς τη ψυχραιμία του -αν είχε ποτέ- και θυμήθηκε τον καλό του εαυτό με τον Γκοτζαμάνη και τον Εμμανουηλίδη, αλλά αυτήν τη φορά χωρίς τρίκυκλο.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, ημέρα έναρξης της συζήτησης της «Συμφωνίας των Πρεσπών» στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν δύο πρόσωπα που συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Κυριακής (Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Καραμπελιάς)...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

Ο σύλλογος Τριτέκνων Πιερίας -ΟΛΥΜΠΟΣ- ενημερώνει τα μέλη του ότι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου θα μοιράσει μήλα στο γραφείο του συλλόγου (Κρέσνας 36 Κατερίνη) από τις 5:30 μέχρι τις 9 το βράδυ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Από το Δ.Σ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (43) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: BMX FESTIVAL 10&24/3/2019 Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Πρόσκληση σε χορό και κοπή πίτας.

Εκπαιδευτική συνάντηση καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης στη Ρουμανία στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος ΚΑ2

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ2 με τίτλο «Effective e-Learning System Based on Digital Competences», οργάνωσε και υλοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ρουμανία, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Arad.

Το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει την επίθεση εναντίον της οικίας του Βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Αστέριου Καστόρη

Στο πλαίσιο της Δημοκρατίας δεν υπάρχουν στεγανά ανομίας , καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται, καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον της οικίας του Βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη από ομάδα ατόμων.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ; (ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ)

Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας*

Στη ρηματική διακοίνωση της γειτονικής Δημοκρατίας, με βάση την οποία το Υπουργείο Εξωτερικών της ενημέρωνε την ελληνική πλευρά για την...

Ελληνικό Κτηματολόγιο - Έναρξη Συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας σε ακόμα τρεις περιφερειακές ενότητες

Από το Ελληνικό Κτηματολόγιο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατάληψη αύριο των τριών Δημαρχείων του Ν. Πιερίας από τους δημοτικούς υπάλληλους για το θέμα της Μακεδονίας!

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στην κατάληψη και των τριών Δημαρχείων του Νομού, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, από τις 07:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας και έχουν να κάνουν με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Με νέα ανακοίνωση της η Ν.Ε. Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από όσους συμμετείχαν στην χθεσινή πορεία να καταδικάσουν τα χθεσινοβραδινά γεγονότα.

Εκδήλωση κοπής πίτας Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"


ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. ΤΟΜΟΣ 16ος

Τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ συμβάλλουν στην προσπάθεια να καταγραφούν, να μελετηθούν και να περισωθούν ακέραια τα στοιχεία που οριοθετούν την πολιτισμική μας ταυτότητα.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

Η Δ/νση Δασών Πιερίας ενημερώνει, όσους έχουν υποβάλει αίτηση για εξαγορά κλπ εκτάσεων (άρθρα 47 και 47β του Ν.998/79), ότι θα πρέπει να...

ΔΙΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και η όλη διοίκηση εκφράζουν τις συλλυπητήριες ευχές τους για το χαμό του συναδέλφου εκπαιδευτικού Αναστάσιου Γκιουλάβα.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΠΟΥΔΗ;

Αντώνης Ι. Ζαρκανέλας
π. Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης
της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.


Τα δήθεν κεντρικά αφηγήματα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ για την εμμονική στάση και χωρίς να διαβουλευθούν καν με τα άλλα κόμματα για το Εθνικό θέμα του Σκοπιανού, ήταν:

Η συγκλονιστική ομιλία του μαθητή από την Κατερίνη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία. (20/1/2019)

Μια γενναία απάντηση από έναν μαθητή της πόλης μας σε όσους έσπευσαν να βάλουν ταμπέλες στο μαθητικό κίνημα για την Μακεδονία.

Ενημερωτική - Εκπαιδευτική επίσκεψη της Δ/νσης Δασών Πιερίας στο Νηπιαγωγείο Περίστασης, για το ΔΑΣΟΣ

Κλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας, αποτελούμενο από την κ. Άννα Μπατσαρά, Δασοπόνο-Παιδαγωγό και από τον κ. Ιωάννη Γραμματικόπουλο-Δασοφύλακα, πραγματοποίησαν στις 22-01-2019 εκπαιδευτική-επιμορφωτική επίσκεψη...

Οι Ραδιοερασιτέχνες της Πιερίας κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ»

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Εαρινό Εξάμηνο του εκπαιδευτικού έτους 2018-2019...

Επιστολή πολίτη για το θέμα των πτώσεων σοβάδων από κτίρια.

"Παίρνοντας αφορμή από την ανάρτηση σας για τις κακοτεχνίες που υπάρχουν σε αρκετά κτίρια της πόλης μας...

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νέα χρονιά 2019...

Κλαδεύουμε! Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;

Στην αυλή του Καπνικού Σταθμού υπάρχουν 8 υπέροχα οπωροφόρα δέντρα, παλιές ποικιλίες που σήμερα σπανίζουν. Τα δέντρα αυτά χρειάζονται περιποίηση. Δηλαδή πρέπει σύντομα να κλαδευτούν. Δυστυχώς κανείς από εμάς δεν ξέρει να κλαδεύει.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Οι NATOικοί «διεθνιστές» και ο εθνικισμός τους...

Το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», που ουσιαστικά αποτυπώνει την αφίσα του ΚΚΕ για τη συμφωνία των Πρεσπών με σύνθημα «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, ΟΧΙ στα σχέδια ΕΕ - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

393 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α΄ ανακηρύσσει συναυτοκράτορά του τον οκτάχρονο γιο του, Ονώριο.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
➤ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ
➤ ΚΛΗΜΗΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 23 Ιανουαρίου 2019