Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


ΓΥΝΑΙΚΩΝ:ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (22-25,19-25,19-25) ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΙΟΛΟΣ 3-0 (25-8,25-17,25-22)
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:ΠΑΝΘΕΟΝ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (3-25,6-25,12-25)

Την απόλυτη κυριαρχία τους επιβεβαίωσαν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο τα γυναικεία τμήματα του Πιερικού, καθώς συνέχισαν το σερί των νικών τους, χωρίς να έχουν υποστεί ούτε μία ήττα σε κανένα τμήμα!!! Είναι η μοναδική ομάδα που μετράει σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ μόνο νίκες!! Συνολικά έχουν πετύχει 21 νίκες και καμία ήττα!!!

Οι γυναίκες του Πιερικού σημείωσαν την 3η νίκη σε 3 αγώνες, αφού κέρδισαν μέσα στην Σκύδρα τον τοπικό Αριστοτέλη με 3-0 και παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στης Α2 Εθνική κατηγορία.

Οι κορασίδες του Πιερικού πέτυχαν την 11η νίκη σε 11 αγώνες!!! συνεχίζοντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ, καθώς κέρδισαν την ομάδα του Αιόλου Κατερίνης, παραμένοντας και αυτές στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Οι παγκορασίδες παραμένουν ασταμάτητες, καθώς σημείωσαν την 7η νίκη σε 7 αγώνες και 21-0 σετ!! δείχνοντας ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες, παίζοντας φανταστικό βόλεϊ παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο ρεκόρ σε νίκες και σετ. Ο προπονητής του Πιερικού Κ.Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.

Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.