Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ: ΧΩΡΕΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Νοσταλγούν το σοσιαλισμό...

Ακόμα μια δημοσκόπηση που εμφανίζει μεγάλα τμήματα των λαών που μένουν στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης να αναπολούν τη ζωή πριν την αντεπανάσταση και την ανατροπή του σοσιαλισμού είδε το φως της δημοσιότητας. Αν και τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά από τις 17 Αυγούστου, η πλειοψηφία των διεθνών ΜΜΕ προσπέρασαν την έρευνα, αναδεικνύοντας την ανησυχία των αστών για τις μνήμες που μένουν ζωντανές σε όσους βίωσαν την ανωτερότητα του σοσιαλισμού.

8η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Θ.ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ

 8η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Θ.ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ
Στην 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων κατατάχθηκε το πλήρωμα της δικώπου νέων ανδρών με το Θωμά Καραμήτρο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και το Κωνσταντά Πασχάλη του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, μετά τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν την Πέμπτη 25/8 στο μικρό τελικό του αγωνίσματός τους πίσω από το πλήρωμα της Γερμανίας.

Ελληνική Αστυνομία: Συλλήψεις στην Κατερίνη για κλοπή σε εκκλησία και για λαθραία τσιγάρα.


Ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για συλλήψεις στην πόλη της Κατερίνης χθες και σήμερα:


Βέτσος Ανδρέας: Να επαναλειτουργήσουν τα εργοστάσια Ζάχαρης

Με καίρια τεράστια ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, που οδήγησαν τη χώρα στη δίνη της κρίσης και των μνημονίων, έπαψαν να λειτουργούν τα τέσσερα εργοστάσια παραγωγής ζάχαρης της χώρας μας υπό την ευθύνη του Οργανισμού της Ε.Β.Ζ.

Ένας άκρως δυναμικός κλάδος της εγχώριας παραγωγής, που όχι μόνον κάλυπτε τις εσωτερικές ανάγκες, αλλά αποτελούσε ιμάντα χρήσιμων εξαγωγών, οδηγήθηκε -με ακέραιη την ευθύνη των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- στην απαξίωση και τη νέκρωση, με οδυνηρά αποτελέσματα.


Aνακοίνωση για Φιλικό της ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

Συνάντηση κορυφής στα Αμπελάκια


Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Αυγούστου 2016 συναντήθηκαν στα ιστορικά Αμπελάκια ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η Αντπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος με τους συνεργάτες τους.

Αυτή την ταμπέλα ποιος θα την βγάλει;

Πέρασε ένας χρόνος από την παράδοση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στην περιοχή της Αγίας Άννης και η ταμπέλα της κατασκευής του σχολείου παραμένει στην θέση της. Το θέμα όμως εδώ δεν είναι αισθητικό αλλά πολύ πιο σημαντικό.

Η μεγάλη γιορτή των Κοκκινοπλιτών Πιερίας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) 18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι.

Η μεγάλη γιορτή των Κοκκινοπλιτών Πιερίας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) 18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι.

Μικρή αποδείχτηκε τελικά η αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, αφού χιλιάδες ήταν οι Κοκκινοπλίτες που μαζεύτηκαν χθες το βράδυ για το 18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι.
Στην είσοδο οι γυναίκες του συλλόγου υποδεχόταν τον κόσμο με λικέρ βατόμουρο και τσίπουρο!

ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ-ΣΤΙΧΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.



Θέλω να φύγω, να χαθώ, να σβήσω την σκιά σου,
Να βρω, αγάπη αληθινή, να ζήσω μακριά σου.
Τώρα, οι μέρες μου κενές, οι ώρες μετρημένες,
Έγιναν όλα παρελθόν, οι νύχτες μου χαμένες.

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Με αφορμή τη φορολαίλαπα


Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για ένα ακόμη κατόρθωμά της, ότι αύξησε τα φορολογικά έσοδα τον Ιούνη του 2016 κατά 1 δισ. ευρώ ή 38,86% σε σχέση με τον Ιούνη του 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) για τα φορολογικά έσοδα του Ιούνη του 2016. Έχει μεγάλη σημασία, επίσης, ποια ήταν η κύρια πηγή αύξησης των φορολογικών εσόδων, γιατί αυτό αποκαλύπτει και ποιοι είναι εκείνοι, τάξεις, κοινωνικά στρώματα, που πληρώνουν τους περισσότερους φόρους σε σχέση με άλλους που πληρώνουν λιγότερους.

Χιλιάδες πιστοί χθες στο παρεκκλήσι του ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ στον Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χιλιάδες πιστοί χθες στο παρεκκλήσι του ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ στον Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)Χιλιάδες πιστοί χθες στο παρεκκλήσι του ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ στον Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Χιλιάδες πιστών από νωρίς το απόγευμα με φανουρόπιτες στα χέρια του κατέκλυσε το παρεκκλήσι του ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ στον Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ στην Κατερίνη, για να ευλογήσει τις φανουρόπιτες αλλά και να παρακολουθήσει τον Μέγα Εσπερινό.