Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ανάκληση μη Ασφαλούς τροφίμου από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2023...

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 4107(25/09/2023) έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος Περιφερειακού Τύπου και Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη 19/10 στη βιομηχανική περιοχή Λιτοχώρου

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 στην βιομηχανική περιοχή Λιτοχώρου τις ώρες 08:00 - 15:00.

ΓΑΖΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΠΙΕΡΙΑΣ , εκφράζει την σταθερή αταλάντευτη αλληλεγγύη του στον πολύχρονο αιματηρό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στην συνεχιζόμενη βάρβαρη ισραηλινή κατοχή με την στήριξη των Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.

Σαν σήμερα το 1912 ο ελληνικός στρατός απελευθερώνει την Έδεσσα στον Α΄ Βαλκανικό πόλεμο

Άγιος Λουκάς ο Ευαγγελιστής

Ο Άγιος Λουκάς ο Ευαγγελιστής καταγόταν από την Αντιόχεια της Συρίας και η εθνικότητα του ήταν Ελληνική. Ήταν γιατρός στο επάγγελμα, όμως γνώριζε πολύ καλά τη ζωγραφική τέχνη.
 

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 18η Οκτωβρίου είναι η 286η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (287η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 79 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 18 Οκτωβρίου 2023