Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης για την επέτειο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940 (Βίντεο)



Πρόσκληση στην παρουσίαση του ανθο-ημερο-λογίου «ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ» της Φανής Τσεντικίδου-Ζέττα

Πρόσκληση
Η Διεύθυνση, το Διδακτικό Προσωπικό και το Διοικητικό Συμβούλιο των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης, 2ου και 15ου , με την καρδιά ανοικτή και με αγάπη για το παιδί προσκαλούν εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς, βιβλιο…ευαίσθητους και φιλομαθείς στην παρουσίαση του ανθο-ημερο-λογίου «ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ» της κας Φανής Τσεντικίδου-Ζέττα, εκπαιδευτικού, διπλωματούχου παιδαγωγού, την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα πολιτισμού του 2ου Δημοτικού Σχολείου.
Στη συζήτηση για το βιβλίο συμμετέχουν οι κες: Μαργαρίτα Αμανατίδου, Υπεύθυνη σχολ. δραστηριοτήτων Π.Ε. Πιερίας, Μαριάννα Τσάπουρνα, δασκάλα και οι μαθήτριες: Χρύσα Κανταρτζή, Μαρία-Κλαίρη Λιακοπούλου.
Με τιμή
Οι Δ/ντές των Σχολείων                    Οι Πρόεδροι των Συλλόγων 
Νίκος Ναχόπουλος                                                 Έφη Μπίσμπα                    Κώστας Μισαηλίδης                                               Μιχάλης Κανταρτζής                                         

Νέα διάκριση για τους αθλητές των συλλόγων Πολεμιστές Πύδνας και ΓΑΣ Ολύμπιος!

Με 7 χρυσά επέστρεψαν από το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα μαχητικών αθλημάτων που έλαβε χώρα στην Καρδίτσα στις 24 -10  οι αθλητές των συλλόγων Πολεμιστές Πύδνας και ΓΑΣ Ολύμπιος Μαχητής Παπαδόπουλος, Άρης Κατηρτζόγλου Παύλος και Σταυρίδης Νίκος. Προπονήτρια τους η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια  Βαβύλα Αναστασία

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟ 
ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ 
Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 ώρα 12:30 μ.μ. στο κέντρο «ΑΡΙΑ»
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ
για το ημερήσιο πρωινό γεύμα μαθητών άπορων οικογενειών.
ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ των 10 ευρώ
Διατίθενται από τον Ι. Ναό Άγίας Άννης
Τηλ. 23510-26207 & 6944959168
E- mail: agiaanna1@yahoo.gr

Η... παρακάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στην παρέλαση της Κατερίνης.


Πρόσκληση


Από τα χαριτωμένα της παρέλασης, ο σκύλος που παρέλασε πρώτα με την Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης και στην συνέχεια απόλαυσε την παρέλαση από την καλύτερη θέση...



ΠΑΜΕ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΠΑΜΕ  συνεχίζοντας τη δράση  του  την Τετάρτη  28 Οκτώβρη με μαζική  παρέμβαση στους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης ενημέρωσε τους εργαζόμενους   για  τα  μέτρα λαιμητόμο του 3ου  μνημονίου που ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στη βουλή  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, άλλα και την  απάντηση  που ετοιμάζεται να δώσει το ταξικό κίνημα με  την πανελλαδική γενική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Η  συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ πολιτεύεται με όπλο το ψέμα,  την υποκρισία, τον εκβιασμό, τα κροκοδείλια δάκρυα,  παίζοντας θέατρο για να εξαπατήσει το λαό  και να ψηφιστούν  τα νομοσχέδια  φωτιά  που τον φτωχοποιούν για  τα   κέρδη των  επιχειρηματικών ομίλων. 

Πιερικός Αρχέλαος – Καστοριά | Β΄εθνική ανδρών


Ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 5μμ την ομάδα της Καστοριάς σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Συνεχίζεται το προσκύνημα των πιστών για την Άγια Ζώνη της Παναγίας στον Ιερό Ναό Τίμιου Σταυρού Κατερίνης

Αν εξαιρέσουμε την χθεσινή ημέρα που είχε πάρα πολύ κόσμο, σήμερα η προσέλευση ήταν σε κανονικούς ρυθμούς, και όποιος ήθελε να προσκυνήσει την Άγια Ζώνη της Παναγίας δεν χρειαζόταν να περιμένει πολύ.

Σε κατάληψη βρίσκεται από σήμερα το πρωί το 2ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης.



Μιλήσαμε με τα παιδιά του 15μελές του σχολείου και μας ανέφεραν τα αιτήματα τους.

Τα αιτήματα των μαθητών είναι τα παρακάτω:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΤΟΥ Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ''

Οι εργαζόμενοι  στα  Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας  οργανώνονται, αμφισβητούν το άθλιο καθεστώς των λίγων ευρώ  χωρίς δικαιώματα.  
Οι  εργαζόμενοι  στα προγράμματα  κοινωφελούς εργασίας στη δεύτερη, πιο μαζική,  Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την τρίτη 27/10 αποφάσισαν να  αγωνιστούν  διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα για να μην  είναι  εργαζόμενοι  κοινωφελούς  εξυπηρέτησης συμφερόντων της εκάστοτε    κυβέρνησης, της   δημοτικής αρχής και της  εργοδοσίας για να δουλεύουν για ένα  κομμάτι ψωμί.

Χωρίς εκπρόσωπο της Κυβέρνησης οι εορτασμοί στην Κατερίνη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. (Γιατί τέτοιο σνομπάρισμα της πόλης μας; Ούτε στην επέτειο της 16ης Οκτωβρίου δεν φάνηκε κάποιος από την κυβέρνηση…)


Δεν ανέβηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στην εξέδρα των επισήμων. Παρακολούθησαν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο.



Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στην παρέλαση της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Κατερίνη

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και τον χώρο της παρέλασης απέναντι από την εξέδρα των επισήμων επέλεξαν τα μέλη του ΠΑΜΕ για να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό…

Η παρέλαση των Συλλόγων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κατερίνη.



Η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. (Βίντεο)



Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 θα πιστωθούν τα οικογενειακά επιδόματα (Καλά... μην το δένετε και κόμπο)


Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 θα πιστωθούν τα οικογενειακά επιδόματα του Γ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τριτέκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 4/9/2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η πληρωμή αφορά 645.000 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223 εκ. ευρώ

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα 29 Οκτωβρίου 2015