Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τώρα, στο Θεατράκι του Πάρκου Κατερίνης, συναυλία παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής από την ΜΕΚ (Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών)

Τώρα, στο Θεατράκι του Πάρκου Κατερίνης, συναυλία παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής από την ΜΕΚ (Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών)

Τώρα θερινό σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Τώρα θερινό σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Τώρα στο βιβλιοπωλείο "ΜΑΤΙ" ο κ. Δημήτρης Δημηνάς παρουσιάζει το βιβλίου του "Αμαρτίες γονέων... και τέκνων". Το παρών δίνει και ο π. υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης.

Τώρα στο βιβλιοπωλείο "ΜΑΤΙ" ο κ. Δημήτρης Δημηνάς παρουσιάζει το βιβλίου του "Αμαρτίες γονέων... και τέκνων". Το παρών δίνει και ο π. υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης.

Η υποδοχή της Τίμιας Χειρός της Αγίας Μαρίας Της Μαγδαληνής στην Κατερίνη. (Φωτογραφίες) Αύριο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» πλούσιο φωτορεπορτάζ.


Η υποδοχή της Τίμιας Χειρός της Αγίας Μαρίας Της Μαγδαληνής στην Κατερίνη. (Φωτογραφίες) Αύριο στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Δείτε την άφιξη του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην χώρα μας. (ΒΙΝΤΕΟ)




Ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας ''ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ'' στην διεθνή έκθεση τουρισμού στο Αλγέρι


Ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας ''ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ'' έδωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το δυναμικό παρόν του. Εκπροσώπησε δυναμικά τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κρήτη παρουσιάζοντας καθημερινά από τις 13/05/2016 έως και τις 20/05/2016 παραδοσιακούς κρητικούς και νησιώτικους χορούς καθώς και χορούς από την περιοχή του Πόντου. Την παράσταση έκλεψε ωστόσο και το παγκοσμίως γνωστό ''συρτάκι'' ξεσηκώνοντας έτσι όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης επισκέφτηκαν οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας. Έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, ενημέρωση για τη φύση του Ολυμπιακού αθλήματος και μια πρώτη γνωριμία με τον τρόπο εκγύμνασης των αθλητών.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Κύριε Αντιδήμαρχε, την Πέμπτη, 26/05/2016, εντελώς ξαφνικά, είδαμε να ξηλώνονται τα μάρμαρα από το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας Λιτοχώρου. Επειδή θεωρούμε ότι ο Δήμος πρέπει να θέσει σε προτεραιότητα έργα, τα οποία φυσικά θα καλύπτουν τις ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων και δε θα χαρακτηρίζονται από τη λογική του «ράβε ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει», παρακαλούμε να απαντήσετε άμεσα και γραπτώς (και με αντίγραφα των σχετικών εγγράφων) στα παρακάτω ερωτήματα:

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ΠΕΒ: Προτεινόμενες Απαντήσεις Βιολογίας Θετικής Κατεύθυνσης 2016


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016
ΘΕΜΑ Α

Επιστολή ΑΣΠΕ στους βουλευτές: ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ



Επιστολή στους βουλευτές των πολιτικών κομμάτων με προτάσεις για την φορολόγηση των πολύτεκνων οικογενειών αλλά και για τον ΕΝΦΙΑ απέστειλε η ΑΣΠΕ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ), στην οποία προτείνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα αυτές θα ήταν αυτονόητες...
Έλα ντε που στην Μπανανία των Βαλκανίων τίποτα δεν είναι αυτονόητο, και ενώ όλοι αναγνωρίζουν το δημογραφικό πρόβλημα και τις συνέπειες τους, τελικά αδιαφορούν όλοι τους.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και... λοιπά, χρόνια τώρα έχουν γυρίσει την πλάτη στους πολύτεκνους, που θα πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουν και οι ίδιοι...
Η Δεξιά, χρόνια τώρα εκμεταλευόταν τους πολύτεκνους καθαρά για ψηφοφορικούς λόγους, ενώ το κάτι από αριστερά που μας κυβερνάει τώρα τους έχει γραμμένους κανονικά..

Για αυτό αξιότιμοι κύριοι και κυρίες της ΑΣΠΕ:

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!


ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ: «Τα δύσκολα μέτρα τελείωσαν, ξεκινά η θετική πλευρά του έργου» Συνέντευξη της Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας


Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να ληφθούν άλλα μέτρα εξέφρασε μεταξύ άλλων μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΙ Πιερίας, η Βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα. Η κα Σκούφα αναφέρθηκε στις σκληρές διαπραγματεύσεις που έγιναν για το κλείσιμο της αξιολόγησης και υπογράμμισε πως τα πιο δύσκολα πέρασαν.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ,ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-29-05-2016


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.


Πρόσκληση για θεατρική παράσταση


Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ",θα ανεβάσει θεατρική παράσταση,την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 21:00.
Πρόκειται για μοναδικά στιγμιότυπα από σπαρταριστές σκηνές των ανεπανάληπτων ταινιών της αξεχαστης Ρένας Βλαχοπούλου ...
Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 26-05-2016
είναι τα εξής:

Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Τα βήματά μας, κουρασμένα, σένα δρόμο περπατάνε,

Μια πασαρέλα συνειδήσεων, όλοι μας, περνάμε.

Σε μια γωνιά του δρόμου, ντροπαλός, ακουμπισμένος,

Μια σκιά με μια κιθάρα, μες στον κόσμο του, χαμένος.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ - Μουσική Βραδιά - Ευχαριστήριο


Η Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη" και το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας ευχαριστούμε θερμά το Στέκι Πολιτών που από την πρώτη στιγμή που αναζητήσαμε χώρο άνοιξε την αγκαλιά του και μας φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια. Στον χώρο του η ομάδα μας διατήρησε χαριστικό εκθετήριο και εκατοντάδες συμπολίτες μας κάθε χρόνο διευκολύνθηκαν καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε είδη ένδυσης, υπόδησης, βρεφικό εξοπλισμό κα.

Καλημέρα, Παρασκευή σήμερα 27 Μάιου 2016