Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ: ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ...

«Σε κάθε επόμενο βήμα μαζί»... Το σύνθημα αυτό, εμφανώς απειλητικό και προφανώς προσεκτικά επιλεγμένο, με πολλαπλά «νοήματα», «ντύνει» τα σποτάκια της αμερικάνικης πρεσβείας για την προώθηση της καμπάνιας για την ελληνοαμερικανική συνεργασία.

Οι αγώνες και οι διαιτητές του Σ/Κ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ

Βασίλης Τσακιρίδης, δάσκαλος

Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα
Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.

Αρκετά χρόνια η ομάδα μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να τον δοξάζουμε και να τον χαιρόμαστε, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Σε λίγες ημέρες ο ελληνισμός θα γιορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου του 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για να αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, με τον αγώνα τους, τη φλόγα του Έθνους.

Πώς ψηφίζουμε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019; Οδηγός εκλογών.

Ευαγγελόπουλος Ναούμ (Μάκης).

Βρισκόμαστε σε αναμονή της εγκυκλίου του Υπουργείου εσωτερικών σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και διαδικασία των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών 2019 και την «επίσημη» έναρξη της προεκλογικής περιόδου ωστόσο η κινητοποίηση των υποψηφίων είναι μεγάλη.

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό - Μήνυμα του Προέδρου της ΔΕΥΑ Κατερίνης. Η ΔΕΥΑ Κατερίνης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτιος Δρούγκας, στέλνει το δικό του μήνυμα για την σημασία του νερού στη ζωή μας ως τον πολυτιμότερο αγαθό της ζωής.

Συγχαρητήρια μηνύματα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Εκφράζω τη χαρά και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Αρχελάου Κατερίνης, για τις σπουδαίες διακρίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες.

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωσή για την επέτειο της διπλής εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου που διοργανώνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, ευχαριστεί το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, για την αυθόρμητη και γενναιόδωρη προσφορά τους στην εσπερίδα της ΟΕΒΕΠ στις 20/3/2019.

Ξεκίνησε (επιτέλους!) η αλλαγή φωτισμού στο Β΄ ΔΑΚ (κλειστό γυμναστήριο)

"Είδαμε το φως!" θα μπορούν να πουν σε λίγες ημέρες όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο Β΄ ΔΑΚ, μιας που ο Δήμος Κατερίνης ξεκίνησε την αλλαγή του φωτισμού, τοποθετώντας σύγχρονα φωτιστικά μέσα.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, συνιστά ημέρα εθνικής ανάτασης, ενώ εκφράζει την αποδοχή, τις θυσίες για χάρη της ελευθερίας και της πατρίδας. Η επέτειος αυτή έχει πάντα για τον ελληνισμό έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ο Γιώργος Βαζάκας και το ΕΠΑΜ στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή προσκεκλημένος είναι ο συντονιστής επικοινωνίας του ΕΠΑΜ Γιώργος Βαζάκας.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Αποτελέσματα γυναικών και παγκορασίδων

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Το νικηφόρο σερί της συνέχισε η ομάδα των Γυναικών του Πιερικού καθώς κέρδισε στο ΄Β ΔΑΚ την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Πρόγραμμα καταπολέμησης και επιτήρησης της λύσσας Έναρξη 10ης εμβολιακής εκστρατείας των αλεπούδων στις 3 Απριλίου.


Το Τμήμα Ζωοανθρωπονόσων της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους πολίτες ότι για την αντιμετώπιση της λύσσας στα ζώα και την προστασία της υγείας του ανθρώπου...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

717 - Ο Κάρολος Μαρτέλος νικά τον Ράτζενφριντ στη Μάχη του Βινσί.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΦΙΛΗΜΩΝ
➤ ΔΟΜΝΙΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 21 Μαρτίου 2019