Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση στο Φιλανθρωπικό Παζάρι του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης.

«Για εμάς Χριστούγεννα είναι…
εποχή για να δείχνουμε την αγάπη μας
εποχή για να μοιραζόμαστε
και φυσικά για να δίνουμε δώρα!»

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Λεπτοκαρυά.

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη, η Κομματική Οργάνωση Βάσης Ανατολικού Ολύμπου του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - γλέντι με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η Κατερίνη γιόρτασε την Πολιούχο και Προστάτιδά της Αγία Αικατερίνη παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Πιερία, ο φιλόχριστος λαός της Κατερίνης τίμησε την πολιούχο και προστάτιδα της πόλεως Αγία Αικατερίνη.

Κοντά στους συνδημότες με προβλήματα λόγω κακοκαιρίας ο Θανάσης Λιακόπουλος - «Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε για την Πολιτική Προστασία».

Χθες, ημέρα γιορτής της Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου της πόλης μας, χιλιάδες δημότες βίωσαν μία πολύ δύσκολη κατάσταση.

Φώντας Μπαραλιάκος για το θέμα με το παράβολο των αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής

Ένα μείζον θέμα έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό που απασχολεί εκατοντάδες υποψηφίους για τοποθέτηση στην Ειδική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση βάσει των προκηρύξεων 1ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 3ΕΑ/2019.

Αιτήσεις στον Δήμο Κατερίνης για πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Να καταθέσουν αίτηση στον Δήμο Κατερίνης, καλούνται όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή), από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Δήμο Κατερίνης το διάστημα από τις 24/11/2019 έως 25/11/2019.

ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης σε συνεργασία με το Δήμο Κατερίνης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει τη ΣΥΝ-ΘΕΣΗ | Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης.

«Μεταξύ μας» με τους συγγραφείς...

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα τα μέλη της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας ανταποκρίθηκαν στην προγραμματισμένη από το Δ.Σ. εορταστική κοινωνική συνεστίασή τους...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

Η Δ/νση Δασών Πιερίας ενημερώνει, όσους έχουν υποβάλει αίτηση για εξαγορά ή αλλαγή χρήσης εκτάσεων για αγροτική καλλιέργεια (άρθρα 47 και 47β του Ν.998/79), ότι θα πρέπει να προσκομίσουν τοπογραφικό διάγραμμα των εκτάσεων σε ψηφιακή μορφή (ΕΓΣΑ 87, dxf 2000) το αργότερο έως τις 28/11/2019.

Δήμος Κατερίνης: Συμπληρωματικό αίτημα για να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι κοινότητες Περίστασης, Καλλιθέας, Κατερίνης & Σβορώνου

Σε συνέχεια του αρχικού αιτήματος του Δήμου Κατερίνης για κήρυξη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης των περιοχών...

Προβολή της Δευτέρας από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας) συνεχίζουν τις προβολές...

Εκοιμήθη η Γερόντισσα Ειρήνη της Ιεράς Μονής Αγ. Γεωργίου Κορινού

Εκοιμήθη εν Κυρίω η Γερόντισσα της Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου Κορινού, Ειρήνη Μοναχή.

ΘΕΑΤΡΟ: «ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Η μητέρα του Μεγαλέξανδρου»

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ: «ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Η μητέρα του Μεγαλέξανδρου» του Θανάση Μπίντα από τη Θεατρική Σκηνή Σερρών «ΑΚΟΥΕΟΡΑ», σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

«Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα» με τον Βυζαντινό χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν.Πιερίας «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»

«Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα» με τον Βυζαντινό χορό του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν.Πιερίας «Ο Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Σωστά και γρήγορα τα αντανακλαστικά του Δήμου Κατερίνης στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων.


«Κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν»...

Και αναφερόμαστε τόσο στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης την Δευτέρα, όσο και για το κλείσιμο των σχολείων σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου ανακοινώνεται πως λόγω της χθεσινής έντονης βροχόπτωσης παρουσιάζονται, στις κοινότητες Λιτοχώρου και Κονταριώτισσας, προβλήματα υδροδότησης.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6.4 ΡΙΧΤΕΡ στο Δυρράχιο


Ισχυρή σεισμική δόνηση 6.4 ΡΙΧΤΕΡ κοντά στο Δυρράχιο στην Αλβανία, σημειώθηκε το πρωί 04:53 ώρα Ελλάδας με πληροφορίες προς το παρόν για τρεις νεκρούς και 150 τραυματίες.

Ασθενής σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στην Κατερίνη.


Ασθενής σεισμική δόνηση τα ξημερώματα στον θαλάσσιο χώρο 20 χλμ ΝΑ από Κατερίνη, ενώ το βάθος το σεισμού ήταν στα 57 χλμ.


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1778 - Ο Τζέιμς Κουκ γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που αντικρίζει το νησί Μάουι στη Χαβάη.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΝΙΚΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 26 Νοεμβρίου 2019