Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στους Πανελλήνιους Αγώνες Τοξοβολίας 2018

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας. Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου...

Στιγμιότυπα από την δεύτερη ημέρα του Κυπέλλου Τοξοβολίας 2018 στην Κατερίνη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κύπελλο Τοξοβολίας 2018 - Φωτορεπορτάζ από την δεύτερη ημέρα.


Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Τοξοβολίας 2018 στην Κατερίνη. Ένα ακόμη μετάλλιο για τον Αρχέλαο Κατερίνης

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στα ερτζιανά της Κατερίνης!

Την δυνατότητα να μας ακούτε ζωντανά, σας προσφέρει το Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα ο Μιχάλης Κανταρτζής παρουσιάζει την εκπομπή " Η Ώρα της Αλήθειας".

76η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη: Ελληνικά όσπρια διατέθηκαν σήμερα το πρωί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας.

76η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη: Ελληνικά όσπρια διατέθηκαν σήμερα το πρωί από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας και από τρεις διαφορετικούς παραγωγούς.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την τακτική παραπλάνησης με το νέο παραμύθι της καθαρής εξόδου της χώρας από τα μνημόνια ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται και η ίδια πολιτική με την εφαρμογή των μνημονιακών νόμων με θύμα πάντα το λαό.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1122 - Ο Πάπας Κάλλιστος Β΄ και ο Ερρίκος Ε΄ της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας καταλήγουν σε συμφωνία, γνωστή ως το Κονκορδάτο της Βορμς, βάζοντας τέλος στη διαμάχη τους.

Γιορτάζουν σήμερα:

- ΠΟΛΥΞΕΝΗ
- ΞΑΝΘΙΠΠΗ
- ΡΑΪΣ (ΡΑΪΔΑ)

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2018. (Βροντού Πιερίας - Αγία Τριάδα)