Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Τι γίνεται με το παρκέ του κλειστού γηπέδου στο Β΄ ΔΑΚ;

Πέρασαν 4 μήνες από τότε που γράψαμε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για την κάκιστη κατάσταση του παρκέ του κλειστού γηπέδου στο Β΄ ΔΑΚ.

4 ώρες διακοπή ρεύματος αύριο στην Κατερίνη. Ο ΔΕΔΔΗΕ απλά σήμερα κόλλησε αφίσες σε κολώνες...

Ειδοποιήσεις σε κολώνες της ΔΕΗ αντίκρισαν πριν από λίγο κάτοικοι στην Κατερίνη (περιοχή Ευαγγελικών) με τις οποίες πληροφορούνται ότι αύριο Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 θα υπάρξει διακοπή ρεύματος διάρκειας 4 ωρών από τις 08:00 έως 12:00 στην περιοχή τους.

ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων - Παράρτημα Κατερίνης 1999 αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του για λόγους δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Πιερίας

Σας ενημερώνουμε ότι το ποσό που παρακρατήθηκε από το ΣΕΠΕ Πιερίας για οικονομική ενίσχυση της συναδέλφου Ε.Χ. που έχασε το σύζυγό της από κορονοϊό προσφέρθηκε εξ ολοκλήρου, σε συνεργασία του ΣΕΠΕ και της συναδέλφου σε δύο (2) οικογένειες μαθητών Δημοτικού Σχολείου (6ου και 12ου Κατερίνης) της πόλης μας, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Κατερίνη 25η Μαρτίου 2021 -- Η Επανάσταση των Ελλήνων -- Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821


Η τηλεκπαίδευση ως αναγκαία λύση στην «απώλεια» του διδακτικού χρόνου!!!

Ο τρόπος διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας είχε ως αποτέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν δύο μήνες κλειστά σε καθεστώς «τηλεκπαίδευσης», για να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και να ξανακλείσουν τη Δευτέρα 15 Μαρτίου…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 277 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Μια όμορφη ημέρα προβλέπεται να είναι και η σημερινή για την πόλη της Κατερίνης με καλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 29 Μαρτίου 2021