Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

4 ώρες διακοπή ρεύματος αύριο στην Κατερίνη. Ο ΔΕΔΔΗΕ απλά σήμερα κόλλησε αφίσες σε κολώνες...

Ειδοποιήσεις σε κολώνες της ΔΕΗ αντίκρισαν πριν από λίγο κάτοικοι στην Κατερίνη (περιοχή Ευαγγελικών) με τις οποίες πληροφορούνται ότι αύριο Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 θα υπάρξει διακοπή ρεύματος διάρκειας 4 ωρών από τις 08:00 έως 12:00 στην περιοχή τους.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιες γειτονιές ακριβώς θα έχει διακοπή ρεύματος μιας που μέχρι αυτή την ώρα 16:50 μ.μ. στην σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, όπως όφειλε να υπάρχει για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών! Και τι θα κάνει ο παππούς και η γιαγιά, θα μπαίνουν στο ίντερνετ για να δουν αν θα έχει διακοπή ρεύματος... 

-----------------

* Δεν γνωρίζουμε σε ποιες ακριβώς περιοχές θα έχει διακοπή ρεύματος αύριο το πρωί και δεν θα γυρίσουμε όλη την πόλη για να το μάθουμε. Τις αφίσες τις είδαμε στην οδό Χαριλάου Τρικούπη με Αθανασίου Διάκου και αυτές εντελώς τυχαία και πριν από λίγο. Στις αφίσες δεν αναγράφεται ποιες θα είναι οι περιοχές που θα υπάρξει διακοπή ρεύματος. Και αν κάποιος δεν βγει σήμερα από το σπίτι του πώς θα πληροφορηθεί ότι αύριο θα έχει 4 ώρες διακοπή ρεύματος; Όταν μάλιστα έχουμε και περιορισμούς στην κυκλοφορία.

-----------------

Έτσι οι πολίτες αυτής της περιοχής καλά θα κάνουν να βγουν από τα σπίτια τους να κοιτάξουν στις κολώνες της γειτονιάς τους αν υπάρχει ειδοποίηση ώστε να κανονίσουν το αυριανό τους πρόγραμμα. 

4 ώρες διακοπή ρεύματος δεν τις λες και λίγες, αν σκεφτείς ότι είναι εργάσιμη καθημερινή ημέρα.

Πρόβλημα θα υπάρξει για τους μαθητές-τριες, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, μιας που δεν θα μπορέσουν να κάνουν τηλεκπαίδευση γιατί χωρίς ρεύμα δεν δουλεύουν τα ρούτερ για να υπάρξει σύνδεση στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε τα παιδιά να μην πάρουν απουσία αύριο για κάτι που δεν ευθύνονται τα ίδια.