Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"

Επίσκεψη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας στην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον Αρχηγό του Σώματος ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. Του Ζαμάνη Βασίλη ΩΡΛ Κατερίνη


Ο έντονος ήχος ακόμη και όταν είναι από μουσική που μας αρέσει βλάπτει την ακοή αιφνιδιαστικά ή σταδιακά , δυστυχώς χωρίς να υπάρχει σύστημα ειδοποίησης όπως ο πόνος ώστε να σταματήσουμε εγκαίρως.

Ορισμός αγώνα κυπέλλου εξ αναβολής ΕΠΣ Πιερίας.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 27-12-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Εκτέλεση Κρατικού Προϋπολογισμού Νοεμβρίου 2018 - Πλεόνασμα στους αριθμούς, έλλειμμα για τους πολίτες...

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2018, παρουσιάζεται πλεόνασμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 2.563 εκατ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 1.005 εκατ. ευρώ που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2019...

Αφιέρωμα για το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου" στην ΕΡΤ3

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου αδικείται κατάφορα όταν η περιγραφή του περιορίζεται μόνο στην ανάδειξή του ως χώρος αναψυχής και διασκέδασης.

Από αύριο η διάθεση κουπονιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε 880 πολύτεκνες οικογένειες για δωρεάν αγορές από τις λαϊκές της Θεσσαλονίκης

Αρχίζει από αύριο η δωρεάν διάθεση κουπονιών για τις αγορές προϊόντων από τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης στις 880 πολύτεκνες οικογένειες, που είναι δικαιούχοι της δράσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - 1η Θέση σε Γυναίκες, Κορασίδες και Παγκορασίδες

Την κυριαρχία του στα γυναικεία τμήματα επιβεβαίωσε ο Πιερικός, καθώς με την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εορτών όλα τα γυναικεία τμήματα του Πιερικού βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας...

ΟΙ ΝΟΤΙΟΣΛΑΒΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ

«… Η Πολιτεία λωλάθηκε κι απόπαιδα τα κάνει
το Νου, το Λόγο, την Καρδιά, τον Ψάλτη, τον Προφήτη’…»
Κωστής Παλαμάς

Α΄ Μέρος
Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος

"Εμβληματική" παρέμβαση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Κατερίνη (Πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι κ.α.)

Παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης στον Δήμο Κατερίνης θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον οικείο Δήμο, έπειτα από την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος»

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του «Αγίου Φωτίου» διεξήχθη, το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος» με τίτλο «ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΒΕΒΗΚΕΝ».

«Φετινά Χριστούγεννα» της Ευγενίας Κορτσάρη

- Προστατευμένη μέσα στο γερό και ζεστό διαμέρισμά της η Ευμένεια παρακολουθούσε εκείνο το βράδυ στο μισοσκόταδο του σαλονιού της την κίνηση στο δρόμο αλλά και στην απέναντι πολυκατοικία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

537 - Τελούνται τα εγκαίνια του ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
➤ ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2018