Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος»

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του «Αγίου Φωτίου» διεξήχθη, το απόγευμα της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος» με τίτλο «ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΒΕΒΗΚΕΝ».

Στην εκδήλωση τα παιδιά της Νεανικής Χορωδίας του «Αγίου Φωτίου» και η θεατρική ομάδα της Ιεράς Μητροπόλεως και του Πνευματικού Κέντρου έδωσαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μηνύματα για τα Χριστούγεννα με μουσική, απαγγελίες, δρώμενα και έφεραν τους θεατές κοντά στο Σπήλαιο της Βηθλεέμ περνώντας τα αιώνια μηνύματα στη σημερινή εποχή.

Για ακόμη μια χρονιά, μικροί και μεγάλοι, ακολουθώντας την κατάνυξη των Άγιων Ημερών, ένιωσαν όλοι ξανά παιδιά με καλοσύνη και αγάπη στην καρδιά.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος συνεχάρη τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθειά τους να αγγίξουν τις ψυχές όλων των παρευρισκομένων και να μεταφέρουν το φως του Σπηλαίου της Βηθλεέμ στο σύγχρονο κόσμο. Τέλος, ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Πνευματικού Κέντρου Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Παύλο Ντούρο και όλους τους νέους και τις νεανίδες που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης πνευματικής βραδιάς στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.