Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - 1η Θέση σε Γυναίκες, Κορασίδες και Παγκορασίδες

Την κυριαρχία του στα γυναικεία τμήματα επιβεβαίωσε ο Πιερικός, καθώς με την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εορτών όλα τα γυναικεία τμήματα του Πιερικού βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας...

έχοντας διανύσει μία εκπληκτική πορεία, δείχνοντας τα φανταστικά αποτελέσματα της ένωσης των δυο ιστορικότερων ομάδων του Νομού του Πιερικού και του Αρχελάου, αλλά και της εκπληκτικής δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό τιμ, παράγοντας αυτά τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, οι Γυναίκες του Πιερικού ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με δυο πολύ μεγάλες και σημαντικές νίκες, καθώς στην 1η αγωνιστική κέρδισαν μέσα στο Κιλκίς το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, κάνοντας το μεγάλο μπαμ, ενώ στην 2η αγωνιστική συνέχισε με νεα νίκη επί της Αλεξάνδρειας, έτσι ώστε να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Οι Κορασίδες έχουν πετύχει 10 στις 10!! νίκες, και παραμένουν μόνες στην 1η θέση της βαθμολογίας, σκοπεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Παγκορασίδες παίζουν χωρίς αντίπαλο, αφού βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες, καθώς έχουν πετύχει 6 στις 6!! νίκες και 18-0!!! σετ και βρίσκονται και αυτές στην 1η θέση της βαθμολογίας έχοντας παντού το απόλυτο.

Η ομάδα του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της στα τμήματα υποδομής. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ