Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Δεν παντρευόμαστε, δεν γεννάμε... Μια Ελλάδα που μικραίνει και κανείς δεν νοιάζεται.


Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών στη χώρα κατά το έτος 2018.

Η ΝΟΔΕ Πιερίας ΠΕΡΙ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.

Η πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων για τις αλλαγές που επιφέρει το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο καταδεικνύει ότι οι συνδικαλιστικές μειοψηφίες δίνουν λυσσαλέο αγώνα...

Πολιτιστικός Σύλλογος Ράχης Πιερίας «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ» - ΛB΄ ΠΑΤΡΙΑ - Αφιέρωμα:«Όλυμπος και Πιέρια στα νεώτερα χρόνια».

Αφιερωμένες στον Όλυμπο και τα Πιέρια στα νεώτερα χρόνια είναι οι φετινές εκδηλώσεις των ΛΒ΄ ΠΑΤΡΙΩΝ...

ΕΠΣ Πιερίας: Πρωτάθλημα Υποδομών 2019-2020

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου η 1η Αγωνιστική όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 03-10-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Η κυβέρνηση κάνει όλο και πιο ελκυστική την παραμονή παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα...


Ζητάει τουριστικά καταλύματα και συγκροτήματα κατοικιών προς ενοικίαση για τις ανάγκες υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών, αιτούντων άσυλο.

Σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής συνομιλιών εντοπίστηκε στη ΔΕΥΑ Κατερίνης. Στο χώρο βρίσκεται η Ασφάλεια Κατερίνης.

Αυτή την ώρα η έρευνα της Σήμανσης της Ασφάλειας Κατερίνης στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ. Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζήτησε από την Ασφάλεια και την Εισαγγελία να ελεγχθούν το Δημαρχείο και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες.

ΣΤΙΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΡΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ

ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 145 Α’) άρθρο 6 παρατείνεται μέχρι 31.12.2019 η προθεσμία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των καταναλωτών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πιερία.

Συνελήφθησαν προχθές (1 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 31 ετών, καθώς σε έρευνα της οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε δύσβατη ορεινή περιοχή εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συνελήφθη ένας 35χρονος και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός 35χρονου. Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης και περισσότερα από 118 κιλά φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στο πλευρό των συνταξιούχων του Νομού μας για τις λουτροθεραπείες τους.

Για όγδοη συνεχή χρονιά το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας συνέβαλε με τις δράσεις του στη στήριξη των συνταξιούχων του Νομού μας...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

Ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από το Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο:

Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2019-ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης την Κυριακή 6 Οκτωβρίου διοργανώνει τους διασυλλογικούς κωπηλατικούς αγώνες “Κύπελλο Όλυμπος 2019-Κολλάρος Ελευθέριος”.

Γιορτή πουλιών στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης στις 6 Οκτωβρίου.

Για ακόμη μία χρονιά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών (EuroΒirdwatch), που θα πραγματοποιηθεί στο Παρατηρητήριο Πουλιών Νέας Αγαθούπολης, όπως κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Σεισμική δόνηση 3,7 ΡΙΧΤΕΡ στον Όλυμπο


Σεισμική δόνηση 3,7 ΡΙΧΤΕΡ σημειώθηκε στις 7:57 σήμερα το πρωί στον Όλυμπο.

Ο Αγιασμός της Ακαδημίας του Πιερικού

Τελέστηκε την Τετάρτη 2/10/19 το απόγευμα ο καθιερωμένος Αγιασμός της Ακαδημίας του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Γεωργίου, που στην ουσία άνοιξε τη νέα αγωνιστική σεζόν για τα τμήματα υποδομής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

«Πόθεν….αίσχος»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ –ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Οι πρόσφατες δηλώσεις του «πόθεν έσχες» των Βουλευτών μας άφησαν άναυδη την πλειοψηφία των πενομένων Νεοελλήνων ψηφοφόρων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

42 π.Χ. - Πρώτη Μάχη των Φιλίππων: Ο Μάρκος Αντώνιος και ο Οκταβιανός δίνουν αποφασιστική μάχη με τους δολοφόνους του Ιούλιου Καίσαρα, Βρούτο και Κάσσιο.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΔΑΜΑΡΙΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 3 Οκτωβρίου 2019