Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι, Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση της 25 Φεβρουαρίου 2018 σας κάνει γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018...

Εκδήλωση του Παραρτήματος Πιερίας της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "οι Ολυμπιάδες".

Την Αστυνομική Διεύθυνση ενημέρωσε η «ΑΛΗΘΕΙΑ» για την υπόθεση πλαστογράφησης ανάρτησης μας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας πήγε σήμερα το πρωί ο διαχειριστής και υπεύθυνος της ιστοσελίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» όπου ενημέρωσε τους αρμόδιους για την πλαστογράφηση ανάρτησης μας, που σκοπό είχε να παραπλανήσει τον κόσμο με την ψευδή είδηση ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Κατερίνη και σήμερα 27/2/18 λόγω βλαβών από την κακοκαιρία.

Συλλήψεις για κλοπή στην Πιερία.

Συνελήφθησαν προχθές (25-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου - Ολύμπου, ένας 45χρονος ημεδαπός και μία 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς νωρίτερα διέρρηξαν...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Απαντητική επιστολή ΔΑΚΕ ΠΕ Πιερίας σε κ.Τόνα.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε γενικότερα στους φίλους της ΔΑΚΕ ότι στις εκάστοτε εκλογές είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός η μυστικότητα της ψήφος. 

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: 9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ» με τη συνδιοργάνωση και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟΝ 2018 και παράλληλων αγώνων

• Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ
• Αγωνιστικός Δρόμος 5χλμ
• Παιδικός αγώνας 1χλμ Δημοτικών και Γυμνασίων

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

Από τη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ανακοινώνεται ότι κυρώθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, (ΦΕΚ 20/Δ/2018),ο δασικός χάρτης της Π.Ε. Πιερίας εκτός των Τοπικών Κοινοτήτων Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης, Αγαθούπολης, Μακρυγιάλου & Μεθώνης, του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού όπου ακολουθείται η ίδια διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2018 - Ε.Π.Σ. Πιερίας

Την Δευτέρα 26-2-2018 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας έγινε η κλήρωση και σύσκεψη της Επιτροπής Κυπέλλου και των ομάδων «Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ», «ΕΘΝΙΚΟΣ» Ν. Κεραμιδίου που θ’ αγωνισθούν στον Τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης την Τετάρτη 14-03-2018 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης. 

Πλειστηριασμοί Πρώτης Κατοικίας

Η κυβέρνηση υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της που απορρέουν τόσο από την υπογραφή μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του 3ου μνημονίου όσο και από τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης προχωρά ήδη από τις 21 Φεβρουαρίου στην έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και μάλιστα τρεις μέρες τη βδομάδα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28 /02/2018 ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ. ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοναδική ομιλία του Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου Χατζηνικολάου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ - Σε μια "Ολυμπιάδα" ήθους, πολλοί από εσάς σίγουρα θα τερματίζατε τελευταίοι. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Επιτροπή Αγώνα Κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη, δεν έχει εγκαταλείψει τον αγώνα της όπως πολλοί θα ήθελαν να συμβεί. Η Επιτροπή αυτή δεν υπήρξε ένα περιστασιακό επαναστατικό χόμπι, ούτε και ένα πολιτικό έλκηθρο για κανένα από τα μέλη της.

Ύφεση της κακοκαιρίας στον Δήμο Κατερίνης: Στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επιχειρούν τα συνεργεία αποχιονισμού

Σταδιακή ύφεση παρουσιάζουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν από χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες και τον Δήμο Κατερίνης, με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τον παγετό. 

27-2-2018 Διακοπή της κυκλοφορίας στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα

Ανακοινώνεται ότι λόγω εκτροπής και ανατροπής Ι.Χ.Φ. οχήματος στο 40ο χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί και πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω της Εθνικής Οδού Σερρών - Δράμας - Αμφίπολης.

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/3/2018

Συνάδελφοι. Όπως γνωρίζετε στις 2 Μαρτίου 2018 το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε Αθήνα (στις 13.00 στο Υπουργείο Παιδείας) και Θεσσαλονίκη (στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου) για να απαιτήσουμε μαζικούς, μόνιμους διορισμούς. 

27-02-2018 Κατάσταση οδικού δικτύου 08.00

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: 

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) ο διεθνούς φήμης Πιεριέας Διευθυντής Ορχήστρας, Βλαδίμηρος Συμεωνίδης, συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και τον καλλιτεχνικό σύμβουλο, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας εν όψει του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018.

Δήμος Κατερίνης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την λειτουργία των σχολείων σήμερα 27/2/18

Με απόφαση της αρμόδιας αντιδημάρχου Κατερίνης, Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω του παγετού και γενικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, τα δημοτικά σχολεία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε:

Η τελετή μνήμης και τιμής των θυμάτων κατοχής στον Σ.Σ. Κατερίνης. (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι η τελετή μνήμης και τιμής των θυμάτων κατοχής στον Σ.Σ. Κατερίνης παρουσία των αρχών του τόπου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε, ομιλίες, ποιήματα και κατάθεση στεφάνων, από την τοπική αυτοδιοίκηση, πολιτικά κόμματα, συλλόγους, φορείς και συγγενείς των θυμάτων.

Ξεκινά η «Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής» της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Tην Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τίτλο: «Εκκλησία γίνεται όταν ανοίγεται», στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Εξωτερικής Ιεραποστολής» που έχει ορισθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου - Συμμετοχή στον εορτασμό της Επανάστασης του Ολύμπου του 1878

Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” με δωδεκαμελή ορχήστρα, συμμετέχοντας στον εορτασμό των 140 χρόνων από την Επανάσταση του Ολύμπου, που διοργάνωσε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, παρουσίασε το ιστορικό-φιλολογικό-μουσικό αφιέρωμα “Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία”.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης στο Ecomobility με νέο street documentary short film έκπληξη

Σάββατο 3 Μαρτίου βιωματικό εργαστήριο με θέμα:"Δεξιότητες Επικοινωνίας - Τι μπορούμε να κάνουμε για τις σχέσεις μας"

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η Ιωάννα Τσετιανού HnD Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Ειδικός Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης & Συνεξάρτησης (Κ.Π.Αθηνών), Θεραπεύτρια Ζεύγους EFT.

Δήμος Κατερίνης: Σε αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή παρά την ύφεση των καιρικών φαινομένων. Δελτίο Τύπου (26/2/18)

Σε αυξημένη ετοιμότητα παρά την ύφεση των καιρικών φαινομένων παραμένουν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, με το μηχανολογικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο διαθέτουν να επιχειρεί μέχρι και αυτή την ώρα στις ορεινές και ημιορεινές κυρίως περιοχές του Δήμου.