Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ -ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΣΩΜΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ
Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΝΕΑ (9) ΨΗΦΟΥΣ

Όταν οι αλήθειες δεν αρέσουν...


Στο συνέδριο του Κινήματος "Αλλαγής" πήγε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης όπου παρουσία όλων των ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ έκανε μια ομιλία -μέχρι να τον διακόψουν- που θα περάσει πολύ καιρός μέχρι να την ξεχάσουν τα μέλη του Κινήματος.

Επίσκεψη του τμήματος Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας της ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Κατερίνης στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, το τμήμα ''Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας'' της ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Κατερίνης επισκέφτηκε τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους. Το τμήμα συνόδευε η καθηγήτρια κα Ζγιάλτου Χρυσάνθη.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.1 ΡΙΧΤΕΡ πριν από λίγο στον Θερμαϊκό κόλπο


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (16-3-2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 άνδρες ηλικίας 21 και 27 ετών, καθώς και μία 27χρονη γυναίκα...

Και στο Β΄ ΔΑΚ προστασία για τις κάμπιες.

Μετά τα πάρκα της Κατερίνης και στο Β΄ ΔΑΚ τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης την ειδική κορδέλα για τον έλεγχο του πληθυσμού για τις κάμπιες.

«Μορφές και Σκιές από το θέατρο – Φωτογραφίες του Κώστα Ορδόλη». Μια άλλη πρόσληψη στην θεατρική φωτογραφία, στην Γκαλερί Μάτι από τις 22/3

Θεατρικές εικόνες δοσμένες με ατόφια φωτογραφικά δεδομένα, σε μια έκθεση – ειδική επιλογή από τον Κώστα Ορδόλη που μας παρουσιάζει έναν άλλο θεατρικό κόσμο, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαρτίου, στην Γκαλερί Μάτι.

Απαγορεύεται η «Αναμνηστική Φωτογράφιση Μαθητών» στα σχολεία τις ώρες λειτουργίας τους.


Με έγγραφο του ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Συριανίδης Δημήτριος επισημαίνει ότι απαγορεύεται η «Αναμνηστική Φωτογράφιση Μαθητών» στα σχολεία τις ώρες λειτουργίας τους και δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παρόμοιους επαγγελματίες.

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2018 - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΦΕΔΡΩΝ


17η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 (ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Προετοιμασία λίγο πριν την τελική νίκη

Σε ήρεμο και αισιόδοξο κλίμα κινείται η ομάδα των Πιερίδων Μουσών ενόψει του αγώνα με τις Νέες Τρικάλων την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης. Η ομάδα έφτασε λίγο πριν την τελική επικράτηση παραμένοντας πάντα πρώτη στη βαθμολογία μεταξύ των ομάδων του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 17 Μαρτίου 2018