Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η Έλενα Ράπτη στην Κατερίνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ε.Ο.Σ Βροντούς στο Κελί της Μάρως με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες στον Όλυμπο-Φώτο Γιάννης Γραμματικόπουλος


TO ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της συντακτικής ομάδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Γυμνασίου Κορινού «ΚΟΡΙΝΟΣ ON THE WEB» στα Ιωάννινα.

Εκπαιδευτική δράση Διεύθυνσης Δασών Πιερίας- Ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο 15o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Η περιβαλλοντική ομάδα της Δ/νσης Δασών Πιερίας αποτελούμενη από τους :
Μπατσαρά Άννα, Δασοπόνο - Παιδαγωγό και Γραμματικόπουλο Ιωάννη, Δασοφύλακα πραγματοποίησαν στις 20-04-2018 επίσκεψη στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Κάτι όμορφο θα συμβεί από αύριο στην Κατερίνη.

Εκατοντάδες βιβλία θα "αφεθούν" από αύριο ελεύθερα σε διάφορα σημεία στην πόλη της Κατερίνης!
Τα βιβλία θα είναι μέσα σε αδιάβροχη συσκευασία και θα μπορούν όλοι να τα πάρουν σπίτι τους και να τα διαβάσουν ή ακόμα να κάτσουν σε μια καφετερία, στο πάρκο ή οπουδήποτε αλλού με αυτά συντροφιά τους.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 51-56

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 51-56 από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Η ομάδα ρομποτικής «ΜΕΚTECH» της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, μετά τις επιτυχίες της στον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής και καινοτομίας FLL 2018 κέρδισε την συμμετοχή της στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Ρομποτικής και καινοτομίας στο FLL OPEN ESTHONIAN.

Πρόγραμμα δράσης εν όψει Εργατικής Πρωτομαγιάς

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργιακής συγκέντρωσης του Π.Α.ΜΕ την 1η Μάη, είναι σε εξέλιξη, από το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, το πρόγραμμα δράσης.

Δήλωση Υποψηφιότητας Σπύρου Κουλκουδίνα για τη θέση του Προέδρου της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης

Στις 13 Μαΐου τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της παράταξης. Τις οργανώσεις που θα δώσουν την κρίσιμη μάχη των εκλογών και θα μεταδώσουν το νικηφόρο μήνυμα σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Υψηλάντεια 2018 / Ταφικά Εθιμα στη Νέα Τραπεζούντα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Κυριακή του Θωμά 15 Απριλίου αναβίωσε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας ένα πανάρχαιο ταφικό έθιμο, Toυ Θωμα σα Ταφία στο οποίο συμμετείχε και ο σύλλογος Αλέξανδρος Υψηλάντης.

53 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Πολιτική πρόταση της ΕΟΔνΠ για τη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αληλλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καταθέτει πολιτική πρόταση προς όλες τις υποψήφιες παρατάξεις των επόμενων δημοτικών εκλογών.

Παρατείνεται η λειτουργία της Ανθοκομικής Έκθεσης Κατερίνης 2018

Μετά από κοινή απόφαση των παραγωγών και της συντονιστικής επιτροπής παρατείνεται η λειτουργία της Ανθοκομικής Έκθεσης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

238 - Η Ρωμαϊκή σύγκλητος θέτει εκτός νόμου τον αυτοκράτορα Μαξιμίνο Θραξ και διορίζει στο θρόνο δύο μέλη της: τον Πουπιένο και τον Βαλβίνο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 22 Απριλίου 2018