Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Σᾶς προσκαλοῦμε νά τιμήσετε μέ τήν παρουσία σας τήν Χριστουγεννιάτικη Ἐκδήλωση τῶν Κατηχητικῶν τῆς Ἐνορίας μας...

Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε τους υποψήφιους Δημάρχους για τους τρεις Δήμους της Πιερίας. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κατερίνης τους υποψήφιους Δημάρχους για τους τρεις Δήμους της Πιερίας καθώς και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΕ

ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤOΝ ΚΑΤΑΧΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σε μιά χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Καταχά Πιερίας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ& ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Ευχές Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου σας εύχονται καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία και ότι καλύτερο για το νέο έτος 2019.

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας


Την 18/12/2018 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας συναντήθηκε με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Παπακώστα Κατερίνα και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κύριο Ανδρικόπουλο Αριστείδη.


Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων


Συνελήφθησαν χθες (19 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, 52χρονος...

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ της Π.Υ. Κατερίνης


«Καίγονται» για τα δάση...


Του Δημήτρη Μιχαηλίδη*

Οι Δασικές πυρκαγιές είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Για την ακρίβεια έγιναν σοβαρό πρόβλημα από την συντεχνία των δασαρχών, ενώ είναι απολύτως φυσικές στο Μεσογειακό περιβάλλον.

ΕΠΣ Πιερίας Πρωτάθλημα Υποδομών Ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣ Πιερίας, εύχονται στους νεαρούς Αθλητές, του Προπονητές και τους Υπευθύνους των Υποδομών, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Η πρωτοφανής γενοκτονία του ελληνικού λαού.

*Του Δημήτρη Καζάκη.

Πάνω από 35.000 χάθηκαν από τον πληθυσμό της Ελλάδας μόνο το 2017 λόγω της διαφοράς ανάμεσα στην εκτίναξη των θανάτων και της νέας ακόμη μεγαλύτερης πτώσης των γεννήσεων. Δηλαδή, μέσα στο 2017 χάθηκε μια μέση πόλη της Ελλάδας, π.χ. σαν την Τρίπολη.

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελου Λαγδάρη

Η Γέννηση του Θεανθρώπου περικλείει το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της πίστης, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανάγκη για την εσωτερική αναγέννησή μας.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 3.897.431,64 ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ - 49.961 ευρώ στην Πιερία.

Αποζημιώσεις ύψους 3.897.431.64 θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, σε 3.619 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ευχές για Χριστούγεννα και Νέο Έτος

ΕΥΧΕΣ 2018 ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχές από τον βουλευτή Πιερίας Σ. Καστόρη


Χαρτογράφηση Εξαγωγικής Δραστηριότητας Ελλάδας ανά Περιφέρεια & Περιφερειακή Ενότητα. Από πού προέρχεται η σημαντική ενίσχυση των εξαγωγών της Ελλάδας το 2017

Τη μελέτη για τη «Χαρτογράφηση της εξαγωγικής δραστηριότητας της Ελλάδας ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα» πραγματοποίησε για μία ακόμη χρονιά το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ για το διάστημα 2013-2017...

Ετήσιος χορός- Πρόσκληση / Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι"

Μια μοναδική βραδιά μας περιμένει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

ΕΥΧΕΣ - Τοπική διοίκηση Πιερίας Δ.Ε.Αστυνομικών

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

«Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για τα Χριστούγεννα»

"Ποιο νόημα έχει σήμερα η γιορτή των Χριστουγέννων; Τα Χριστούγεννα είναι ακόμα μια χριστιανική γιορτή; Παρατηρώντας τις χριστουγεννιάτικες πρακτικές των αγορών και της κατανάλωσης φαίνεται ότι στην κουλτούρα μας τα Χριστούγεννα είναι ήδη άθεα ή αν προτιμάτε αγνωστικιστικά και σίγουρα βαθιά κοσμικά.

ΕΥΧΕΣ

Ο Πρόεδρος Ίτσιος Γεώργιος και τα μέλη του Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κατερίνης.

Ευχαριστήριο της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών

Η Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών ευχαριστεί τους συναδέλφους που στηρίζουν την προσπάθεια για ανεξάρτητο, ακομμάτιστο, ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό.

Το Μουσικό Σχολείο μαζί με τους Stavento στο Πάρκο των Χρωμάτων

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης θα βρίσκεται στο Πάρκο των χρωμάτων.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:00 μ.μ. σας προσκαλούμε στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (Εκάβη) να απολαύσουμε μαζί τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγινίου «Canto Olympus»

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2018

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας συνεπής στο ραντεβού της κλείνει για άλλη μια φορά με τον καλύτερο τρόπο ένα έτος δράσης και δημιουργίας, χαρίζοντας ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0

Με σβηστές τις μηχανές τους οι παγκορασίδες του Πιερικού κέρδισαν πάρα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ, την ομάδα των Γρεβενών...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

69 - Ο Βεσπασιανός, πρώην στρατηγός του Νέρωνα, μπαίνει στη Ρώμη για να διεκδικήσει τον τίτλο του αυτοκράτορα.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΙΓΝΑΤΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2018