Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας


Την 18/12/2018 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας συναντήθηκε με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Παπακώστα Κατερίνα και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κύριο Ανδρικόπουλο Αριστείδη.


Στις δύο συναντήσεις που έγιναν τέθηκαν και συζητήθηκαν σε άριστο κλίμα συνεργασίας, σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της μεταστέγασης της Διεύθυνσης Πιερίας σε νέο ιδιόκτητο λειτουργικό κτίριο. Τόσο η Υφυπουργός όσο και ο Αρχηγός τάχθηκαν υπέρ της πραγματοποίησης της και όπως μας δήλωσε ο κ. Αρχηγός, σύντομα θα στείλει κλιμάκιο του Αρχηγείου στην έδρα της Διεύθυνσης μας για τις περεταίρω ενέργειες.

Αναφερθήκαμε στο φλέγον ζήτημα των συνεχών μετακινήσεων Αστυνομικών των Ο.Π.Κ.Ε. και της Διμοιρίας Υποστήριξης στην Λευκίμη Κέρκυρας. Ο κ. Αρχηγός μας ενημέρωσε ότι στα σχέδια του Αρχηγείου είναι με την νέα χρονιά να υπάρξει σταδιακή αποκλιμάκωση στις μετακινήσεις.

Για το θέμα των οχημάτων και του παλαιωμένου στόλου της Δ.Α.Πιερίας, ο κ. Αρχηγός μας γνωστοποίησε ότι υπάρχει έτοιμη πρόταση από το Α.Ε.Α. για την ενίσχυση του σώματος με νέα οχήματα. Όσον αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Διμοιρίας Υποστήριξης ο κ. Αρχηγός μας ενημέρωσε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα μας αποσταλούν τα υλικά που έχουμε ζητήσει.

Στην συνάντηση μας με τον κ. Αρχηγό που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα παρευρέθηκαν ο Επιτελάρχης του Α.Ε.Α. Αντιστράτηγος κος Δασκαλάκης Ανδρέας και ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Υποστράτηγος κος Βολυράκης Στυλιανός. Ακολούθως είχαμε συνάντηση και με τον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κο Καραμαλάκη Μιχαήλ.







Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο Γεν. Γραμματέας

ΦΩΤΗΣ Δημήτριος           ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ Παναγιώτης