Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ποιες τροχαίες παραβάσεις έχουν την τιμητική τους στην Πιερία; (Πίνακες στατιστικών στοιχείων μηνός Ιουνίου 2018)

Δείτε στους παρακάτω πίνακες τις επικίνδυνες τροχονομικές παραβάσεις που σημειώθηκαν στους δρόμους της Πιερίας τον Ιούνιο του 2018.
Η υπερβολική ταχύτητα στις πρώτες παραβάσεις των οδηγών στην Πιερία.

Οι μελισσοκόμοι της Πιερίας οργανώθηκαν σε ομάδα παραγωγών μελισσοκόμων και μείωσαν αμέσως 27% το κόστος συσκευασίας του μελιού τους.

Στα πετυχημένα βήματα της Ομάδας Παραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ελαιολάδου του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας και οι μελισσοκόμοι της Πιερίας καθώς μια ομάδα μελισσοκόμων προχώρησε στην δημιουργία της Ομάδας Παραγωγών Μελισσοκόμων του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας.

Συγκέντρωση ειδών για την Αττική

Ρούχα καλοκαιρινά σε καλή κατάσταση, εσώρουχα καινούργια, παπούτσια, παπούτσια εργασίας, γάντια, μάσκες μιας χρήσης, σακούλες μεγάλες, σεντόνια, σακίδια, αντικουνουπικά, Fucidin, κρέμες ανάπλασης, Παιδικές πάνες, Μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντήρησης και ότι άλλο θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει.

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές που διέπραξαν τα μέλη συμμορίας προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ σε ηλικιωμένα άτομα σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης 2 άτομα ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμη 6 συνεργοί τους. Προφασιζόμενοι ηλεκτρολογική βλάβη ή με άλλα προσχήματα, έμπαιναν στα σπίτια ηλικιωμένων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Ευχή κι ελπίδα. Του Ιωάννη Τσαπουρνιώτη.

Ούτε ένας σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να εμπνευστεί για να αποδώσει πειστικά και παραστατικά τα πλημμυρικά φαινόμενα και τα ολοκαυτώματα που προκαλεί η ανθρώπινη αμέλεια, η εγωιστική παράνοια και ο ωχαδερφισμός.

"Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ' τα σπίτια τους..."

"Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ' τα σπίτια τους,
τριγυρίζουν εκεί, μπλέκονται στα φουστάνια τής μητέρας τους...

Δείτε τον χάρτη με τις καταγραφές μεδουσών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πόσες μέδουσες έχουμε στην Κατερίνη;

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας έδωσε στην δημοσιότητα χάρτη με τα μέρη όπου υπάρχουν μέδουσες καθώς και το είδος που υπάρχει σε κάθε περιοχή.


4ο Καλοκαιρινό Καμπ με τους "Πειρατές" (18 Ιουνίου - 3 Αυγούστου)

150 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 28 Ιουλίου

1364 - Τα στρατεύματα της Δημοκρατίας της Φλωρεντίας νικούν τα στρατεύματα της Δημοκρατίας της Πίζας στη μάχη της Κασίνα.

Γιορτάζουν σήμερα Σαββάτο 28 Ιουλίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 28 Ιουλίου 2018