Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άμπου Ντάμπι η πρωταθλήτρια Ζίου Ζίτσου, Κυριακή Κωτσίλη από το Αιγίνιο Πιερίας

Ετοιμάζει βαλίτσες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Οκτωβρίου η πρωταθλήτρια ζίου ζίτσου από το Αιγίνιο Πιερίας.

Σκυλί στην Κατερίνη... «ξήλωσε» Mercedes αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)


Μίλησαν για αδέσποτα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από κάλεσμα του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τα αδέσποτα ζώα, κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου, φιλόζωοι και φιλοζωικά σωματεία, συγκεντρώθηκαν στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης και συζήτησαν για το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.

Χρυσός Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γκίρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο εφήβων 23-24 /09 αγωνίσθηκε με την Εθνική ομάδα πάλης ο αθλητής των Ολυμπίων Κατερίνης Ραφαήλ Γκίρνης στην βαριά κατηγορία των + 90 κιλών.

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (παράρτημα Κατερίνης) για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ

Ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος (1939-1945) ήταν η πολιτική απάντηση της ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας , όχι μόνο της γερμανικής, στην οικονομική κρίση του καπιταλισμού.

Διαδικτυακά το 9ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει» στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στηρίζει, για 4η συνεχή χρονιά, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας «Κωφοί & Ακούοντες εν δράσει». Η διοργάνωση φέτος είναι αφιερωμένη στη νεολαία και τη δική της οπτική στη σύγχρονη Επανάσταση του 1821.

Διεθνής Συνάντηση θα φιλοξενήσει το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ IHAVET ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 05-07 Οκτωβρίου 2021.

Μα γιατί; Αφού ήταν μόνο για εμβολιασμένους...

Αναβλήθηκε το Run Greece Καστοριάς λόγω του ότι ο Δήμος Καστοριάς μπήκε στο «κόκκινο» και έχει πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ'' : «Τα ανεκτά όρια ξεπεράστηκαν. Η εργασιακή κόπωση, η εξάντληση, σωματική και ψυχική, δεν αφήνει περιθώρια για απουσίες. Να επανέλθουν οι συνάδελφοι μας στις θέσεις τους»

Είναι γνωστό σε όλη την επικράτεια πως έχει επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους υγειονομικούς υπαλλήλους μεταξύ των οποίων και στους Διασώστες του ΕΚΑΒ.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία εορτάστηκε η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου Θεολόγου, τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο Λιτόχωρο, την ιστορική και όμορφη αυτή κωμόπολη στους πρόποδες του Ολύμπου.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΑΝΑΓIΑΣ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 29/9/2021

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη...

Μήπως καταντήσαμε, τι κρίμα, Λαός Εγωκεντρικών «Ωχαδερφιστών;»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

ΤΡΑΓΙΚΗ η τρέχουσα οικονομική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα η οποία εντελώς απροσδόκητα προκλήθηκε από τον covid-19 και μπροστά μας αναδύεται απειλητικά ένας τεράστιος όγκος προβλημάτων στην υγεία, στην ακόμη γονατισμένη οικονομία, και την απίστευτα εκτεταμένη διάρρηξη του ψυχοκοινωνικού μας ιστού.

Ισχυρός σεισμός στο Ηράκλειο Κρήτης

5.8 Ρίχτερ δίνει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (Εθνικό Αστεροσκοπείων Αθηνών) ως πρώτη εκτίμηση.

Πού θα συγκεντρωθούν οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης σε περίπτωση σεισμού, πυρκαγιών, πλημμυρών; Πώς θα ειδοποιηθούν; Ποιο το σχέδιο;

Ένα σχέδιο προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε περίπτωση απειλής κάποιας καταστροφής, όπως σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, εγκρίθηκε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης.

Ανοικτή επιστολή Ομάδας Εκπαιδευτικών Πιερίας

Η σύνταξη αυτής της επιστολής έχει στόχο να εκφράσει τη βαθύτατη διαφωνία μας και την εντονότατη ανησυχία μας σχετικά με τα μέτρα κατά της επονομαζόμενης πανδημίας...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 27η Σεπτεμβρίου είναι η 270η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (271η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 95 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι και σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2021