Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Τοποθέτηση του Κώστα Πουλικίδη (εκπρόσωπος υγειονομικών σε αναστολή) στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης 27/7/2022

"Χλιαρό" ψήφισμα συμπαράστασης των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας από τον Δήμο Κατερίνης - Δεν έμειναν ικανοποιημένοι οι υγειονομικοί

Ένα ψήφισμα "συμπαράστασης" που δεν βάζει δύσκολα στην κυβέρνηση και αφήνει ανικανοποίητους τους υγειονομικούς της πόλης μας, κατάφερε να ψηφίσει η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της Κατερίνης.

Έρχεται το απόλυτο καλοκαιρινό party της Αναγέννησης Κολινδρού

Αν κάποια στιγμή το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου περάσεις από τον Κολινδρό, τότε σίγουρα η μουσική θα σε οδηγήσει στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Χρόνο με τον χρόνο ο Έλληνας φτωχαίνει - 2η στην Ευρώπη σε κίνδυνο φτώχειας η Ελλάδα

Οι πολιτικές των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, έχουν οδηγήσει τον Έλληνα και την Ελληνίδα στην φτωχοποίηση, με πιο ευάλωτες τις οικογένειες με πολλά παιδιά.

Καλή επιτυχία Αρχέλαε! Το πρόγραμμα της Α2 Χάντμπολ Ανδρών 2022-2023

Στις 8 Οκτωβρίου 2022 ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης για την σαιζόν 2022-2023:

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ - Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Κάντε στην άκρη να περάσουν οι ανεμογεννήτριες...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία...

Έκλεψε από αυτοκίνητο χρήματα και συνελήφθη

Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Σήμερα το απόγευμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για τους υγειονομικούς της πόλης μας που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας

Πρώτο θέμα είναι η "έκδοση ψηφίσματος υπέρ των υγειονομικών σε αναστολή εργασίας", στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πρόγραμμα εφημεριών Αυγούστου 2022

Εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονα του Μεγαλομάρτυρα και Ιαματικού στη Λιβαδειά

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και με θρησκευτική ευλάβεια τελέστηκε, την Τρίτη 26 Ιουλίου, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευσης της Ιερής Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα προς τιμήν του στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Λιβαδειά στη περιοχή του Συνοικισμού.

Στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, 4 σχολεία της Πιερίας

Πρόκειται για τα παρακάτω Δημοτικά Σχολεία:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 27η Ιουλίου είναι η 208η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (209η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 157 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Αίθριος καιρός και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τετάρτη σήμερα 27 Ιουλίου 2022