Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Να χτίσουμε μια σχέση αλήθειας & εμπιστοσύνης με τους δημότες.

Η «μάχη» των εκλογών όπου μιλούσε ο καθένας μας για τις ικανότητες του τελείωσε στις αρχές καλοκαιριού. Τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξουμε αυτές τις ικανότητες για το καλό των δημοτών.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1 (φιλικός αγώνας)

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 31/8/2019 και ώρα 20:00 στο Ά ΔΑΚ την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσών η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου στην Κατερίνη

Στην Πιερία θα βρίσκεται, την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου...

Μια τρύπα στο νερό τα μέτρα που εξάγγειλε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό-προσφυγικό θέμα.

"Ξέφραγκο αμπέλι" η χώρα, με τους παράνομους αλλοδαπούς να εισέρχονται κατά χιλιάδες από τα "ανύπαρκτα" και αφύλακτα θαλάσσια σύνορα μας και η κυβέρνηση (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) να μην τολμάει να λάβει δραστικά και ουσιαστικά μέτρα.

Φώτο από την σημερινή ορκωμοσία στον Δήμο Κατερίνης (Υπογραφές)


Ναούμ Ευαγγελόπουλος και Βασίλης Τσακιρίδης. Οι δυο φίλοι εκπαιδευτικοί που ορκίστηκαν σήμερα τοπικοί σύμβουλοι Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, Ναούμ Ευαγγελόπουλο και Βασίλη Τσακιρίδη για την σημερινή τους ορκωμοσία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην πλατεία Δημαρχείου (Ομιλίες)

Κώστας Κουκοδήμος: Θα υπηρετήσουμε το «αύριο» της πόλης και των παιδιών μας.

Υπερ-πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στην Κατερίνη και στην Πιερία!

Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Η ορκωμοσία στον Δήμο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η ορκωμοσία της νέας διοίκησης του Δήμου Κατερίνης και των δημοτικών, κοινοτικών-τοπικών συμβούλων.

Ξεκίνησε η Ακαδημία του Πιερικού - Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (5.30΄ μ.μ.) στο Ά ΔΑΚ

Με πολύ διάθεση, χαρά και ελπιδοφόρα για το μέλλον μηνύματα, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού.

Δήλωση Σάββα Χιονίδη

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” κκ. Σάββας Χιονίδης σχετικά με την Ορκωμοσία του Δήμαρχου, των Δημοτικών συμβούλων και των Τοπικών Συμβούλων της περιόδου 2019-2023 προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η νέα σύνθεση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος


Συνέρχεται, από την Τρίτη 3 έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

"ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ" Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το τι ισχύει με τους Στρατιωτικούς Ιατρούς στην Ελλάδα του σήμερα.


Όλοι έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε ότι οι στρατιωτικοί γιατροί στην Ελλάδα αποτελούν μία προνομιούχο τάξη και κανένας δεν έχει προχωρήσει σε οικονομοτεχνική ανάλυση αλλά και σε ανάλυση επί των ηθικών δεδομένων του συγκεκριμένου επαγγέλματος για να διαπιστώσει αν αυτό αληθεύει...

Η επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΗ για τα τιμολόγια.


Απόφαση Δ.Σ. για τα Τιμολόγια :

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1056 - Μετά από ξαφνική ασθένεια, η Βυζαντινή αυτοκράτειρα Θεοδώρα πεθαίνει άτεκνη, δίνοντας έτσι τέλος στη δυναστεία των Μακεδόνων.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΦΙΛΕΟΡΤΟΣ
ΔΙΑΔΟΧΟΣ
ΦΑΥΣΤΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 31 Αυγούστου 2019

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

H τελετή ορκωμοσίας του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.

H τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού 30-8-2019.

Απομένουν ακόμη 4 κενά στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου

Φίλες και φίλοι, Είναι γνωστό πως η πιο αποτελεσματική προστασία του δάσους είναι η πρόληψη. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως υπάρχει ρόλος, θέση και χώρος για όλους μας στη διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου.

Ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ!

Αναρτήθηκε εδώ και λίγη ώρα ο νέος ΕΝΦΙΑ στα εκκαθαριστικά των φορολογούμενων Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών.

ΟΦΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας το Οφιτικό Συναπάντεμα 2019.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 6ο ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις ολόθερμες του ευχαριστίες στους διοργανωτές του “6ου Δρόμου Αλληλεγγύης 2019 – Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης”...

Ο συμπολίτης μας Φώτης Πολυχρόνης θα σφυρίζει για δεύτερη χρονιά στη super league 2.

Ο Κατερινιώτης διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης θα σφυρίζει για δεύτερη χρονιά στη super league 2 αφού πέρασε τις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες επιτυχώς. Το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό Κώστα Βρούζο από την Κατερίνη επίσης.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για αύριο Σάββατο 31.08.19

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ Ἐνορίας Ἁγίων Χριστοφόρου & Εὐθυμίου Κατερίνης

Σήμερα 29 Αὐγούστου 2019 τό Ἐκκλησιαστικό Συμβούλιο τῆς Ἐνορίας Ἁγίων Χριστοφόρου καί Εὐθυμίου Κατερίνης, προχώρησε στόν ἀπολογισμό τῆς Λαχειοφόρου ἀγορᾶς αὐτοκινήτου, πού πραγματοποιήθηκε στίς 20 Αὐγούστου σύμφωνα μέ τήν κλήρωση τοῦ Λαϊκοῦ λαχείου.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ Τ.Κ. ΚΟΥΚΟΥ & Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Η παρατεταμένη ανομβρία σε συνδυασμό με την δραματική μείωση της διαθέσιμης ποσότητας νερού τόσο των πηγών όσο και των "αναβρικών" γεωτρήσεων της περιοχής...

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους νεαρούς διαιτητές που στόχευσαν και επέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις :

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

526 - Ο Θεοδώριχος ο Μέγας πεθαίνει από δυσεντερία στη Ραβέννα...

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΛΑΛΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 30 Αυγούστου 2019

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Εκδήλωση στην ΕΚΑΒΗ.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, και το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, διοργανώνουν εκδήλωση τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη 7 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ, με θέμα τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο και τις αντεργατικές ανατροπές που ετοιμάζεται να βάλει σε εφαρμογή η νέα κυβέρνηση.

Το νέο Δ.Σ. της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών Κατερίνης

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου στην αναμνηστική φωτογραφία για την χρονιά που ξεκινάει!

Η στιγμή των πανελλαδικών εξετάσεων..

Του Ναούμ Ευαγγελόπουλου.

Έφτασε η στιγμή της πρώτης μεγάλης αλλαγής. Έφτασε η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα αλλάζουν και ότι δεν θα είσαι άλλο μαθητής. Οι κόποι τόσων χρόνων έφεραν αποτέλεσμα με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Την προσεχή εβδομάδα... αρχές Σεπτεμβρίου!!! θα τοποθετήσει ο Δήμος Κατερίνης νέους μηχανισμούς Seatrac για πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες!!!

Το δελτίο τύπου του Δήμου Κατερίνης:

Μεγάλη μπουκιά, μικρή κουβέντα

Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

Συνηθίζουμε στην καθημερινότητα μας να κρίνουμε, να κατακρίνουμε, να σχολιάζουμε και πολλές φορές να δικάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Πολύ εύκολα βγάζουμε συμπεράσματα, είμαστε παντογνώστες, για όλα φταίνε οι άλλοι, εμείς είμαστε πάντα δίκαιοι, αναμάρτητοι και αθώοι απολαμβάνοντας τις κακοτοπιές των υπολοίπων.

Συνελήφθη 59χρονος στην Πιερία για καλλιέργεια 66 δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 59χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα την πολιτιστική κληρονομιά διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Μια έκθεση φωτογραφίας αλλιώτικη από τις άλλες, με πρωταγωνιστές σαράντα νέους και νέες από την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Σερβία και τη Ρουμανία και με θέμα: «Share your identity» άνοιξε τις πύλες της στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Κλήρωση Γ΄ ερασιτεχνικής και έναρξη Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πιερίας

Με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας στη συνεδρίασή της 28-8-2019, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας...

32 χρόνια Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008: 3500 θεατές και η «Εθνική Ελλάδος» της παραδοσιακής μουσικής σκηνής στα 20α γενέθλια του πρώτου δημοτικού μέσου της χώρας. Όταν το Δημοτικό Ραδιόφωνο άνοιγε διαδρομές στην πολιτιστική ζωή της Κατερίνης.

Δωρεάν σχολικά είδη για 300 οικογένειες στην Κατερίνη

Φίλες και φίλοι, για 5η συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο Τόπος μου” έχει εξασφαλίσει τα σχολικά είδη για περίπου 300 μαθήτριες και μαθητές Δημοτικού Σχολείου...

Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας - Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2019

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

708 - Κόβονται για πρώτη φορά χάλκινα νομίσματα στην Ιαπωνία.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΡΚΑΔΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 29 Αυγούστου 2019

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Η θεατρική παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ¨ΤΗ ΤΡΙΧΑΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡ΄¨ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 100Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Συγχαρητήρια του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019

Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές του που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1) Κυριακή 01/09/2019: Πριόνια (1.100 μ.)-Μελιτζάνι (1.750 μ.)-Λιβαδάκι (2.100 μ.)-Σημαιοφόρος (2.382 μ.)-Πάγος (2.677 μ.)-Καλόγερος (2.701 μ.).

Μπάρμπεκιου πάρτι στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης για τα 60 χρόνια του συλλόγου

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συνεχίζοντας να γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυση του, την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ., παρέθεσε μπάρμπεκιου πάρτι με τους αθλητές του αλλά και τους γονείς τους.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κατερίνη ύστερα από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (28 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Έναρξη εγγραφών για τα μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,για τη σχολική χρονιά 2019–2020, θα λειτουργήσει και για τη φετινή σχολική χρονιά, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές E' και ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Ερμηνείες κορυφαίων ποιητών και συνθετών στην αυγουστιάτικη συναυλία τής Αρχαίας Πύδνας.

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία. Εταιρία Πιερικών Μελετών - Εστία Πιερίδων Μουσών. Ερμηνείες κορυφαίων ποιητών και συνθετών στην αυγουστιάτικη συναυλία τής Ε.Π.Μ. στην Αρχαία Πύδνα.

12ΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες” διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες).

5o ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2019

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και της μαθήτριες του σχολείου μας που κατέκτησαν μία θέση στα πανεπιστήμια και τις σχολές της ανώτατης εκπαίδευσης.

Τρίτη 03-09-2019 ή Κλήρωση των Αγώνων Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας & Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι :

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον 6ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης


"Η εκκλησία του Δήμου για τη Μακεδονία" Παρασκευή 30 Αυγούστου

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

475 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιούλιος Νέπως υποχρεώνεται από τον Ρωμαίο στρατηγό Φλάβιο Ορέστη να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα Ραβέννα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΔΑΜΩΝ
ΕΖΕΚΙΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 28 Αυγούστου 2019