Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

"ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ" Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το τι ισχύει με τους Στρατιωτικούς Ιατρούς στην Ελλάδα του σήμερα.


Όλοι έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε ότι οι στρατιωτικοί γιατροί στην Ελλάδα αποτελούν μία προνομιούχο τάξη και κανένας δεν έχει προχωρήσει σε οικονομοτεχνική ανάλυση αλλά και σε ανάλυση επί των ηθικών δεδομένων του συγκεκριμένου επαγγέλματος για να διαπιστώσει αν αυτό αληθεύει...

Η ανάλυση που θα ακολουθήσει θα σας αποδείξει ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από αναληθές. Κάθε μέρα του ακαδημαϊκού έτους εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει την παρουσία των ενστολών σπουδαστών της ΣΣΑΣ στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με προεξάρχοντες τους φοιτητές της Στρατιωτικής Ιατρικής. Από πολλούς εκεί έξω οι συγκεκριμένοι γιατροί θεωρούνται οι καλύτεροι που υπάρχουν, οι εξυπνότεροι και γενικά ότι καλύτερο έχει βγάλει η ελληνική κοινωνία. Ένα από τα κλισέ που λέγονται χαρακτηριστικά είναι ότι αποτελούν «τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας». Ας πάμε τώρα να δούμε πόσο μεγάλη πλάνη είναι αυτό.


*Διαβάστε όλο το άρθρο στην ιστοσελίδα ΕΣΤΙΑ των στρατιωτικών ιατρώνwww.mmca.eu