Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Καλά, κανένας Έλληνας δεν παίζει να υπάρχει;

Τον Ουρουγουανό Γκουστάβο Πογέτ (Gustavo Poyet), φαίνεται ότι επιλέγει για προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου η ΕΠΟ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών χάντμπολ Αρχέλαου Κατερίνης και Ορφέα Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ 29/1/2022)

Φιλικοί αγώνες χάντμπολ (χειροσφαίριση) πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 29/1/2022 στο κλειστό γυμναστήριο του Β'  ΔΑΚ.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins λένε ότι τα lockdown είχαν ελάχιστη έως καθόλου επίδραση στη μείωση των θανάτων από κορονοϊό - 0,2% μειώθηκε μόνο η θνησιμότητα...

Απάντηση σ΄ ένα ερώτημα που απασχολεί όλους μας, δίνουν ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins. Ήταν αποτελεσματικές οι πολιτικές lockdown στον περιορισμό της θνησιμότητας από τον COVID-19;

Οι αγώνες και οι διαιτητές του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας (5-6/2/2022)

Ο ΣΦΚ Πιερικός σε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη

Συμμετοχή του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε νέα γραφεία το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Πιερίας

Συνάδελφοι και Συυναδέλφισσες. Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ , σας καλεί στα εγκαίνια του νέου γραφείου μας την τέταρτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11 πμ, στην οδό Βότση , Α πάροδος 1.

Δεν φταίμε εμείς...

Ένα τεχνικό πρόβλημα μας δυσκολεύει προς το παρόν να αναρτήσουμε θέματα. Είναι θέμα σύνδεσης της cosmote, όποτε διορθωθεί το πρόβλημα θα επανέλθουμε στην κανονική ροή των αναρτήσεων μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 3η Φεβρουαρίου είναι η 34η μέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 332 μέρες (333 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2022