Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Χαιρετισμός νέου Διευθυντή της Π/θμιας Εκπ/σης Πιερίας


Με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων αισθάνομαι την ανάγκη να επαναβεβαιώσω την  πρόθεσή μου, να δώσουμε όλοι μαζί, νέα πνοή στη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πιερία. Βασικοί άξονες για να το πετύχουμε είναι η διαφάνεια στις ενέργειες και τους στόχους μας, η υπεύθυνη προσέγγιση του έργου μας και ο σεβασμός των μαθητών και των συνεργατών μας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η δυνατότητα να παραμένουμε ανοιχτοί στην αμφίδρομη σχέση μας με την κοινωνία και τους φορείς της γιατί αυτό αποτελεί προϋπόθεση για υγιή συνεργασία και αποτελεσματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων της εκπαίδευσης, κόντρα στις νέες προκλήσεις που διαμορφώνονται στην κοινωνία μας αλλά και στην ευρύτερη, δοκιμαζόμενη γειτονιά μας.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή εκδήλωση που συγκέντρωσε πάνω από 350 καλεσμένους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις του στη Παραλία.

Θεατρική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αλέξανδρος Υψηλάντης"

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Γνωρίζεται ότι. την Κυριακή 14-02-2016,και ώρα 19.00, η Θεατρική ομάδα του Μ.Π.Σ "Αλέξανδρος Υψηλάντης, στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου, στην Ν. Τραπεζούντα Πιερίας, θα παρουσιάσει το Θεατρικό έργο του Φίλωνα Κτενιδη " Ο ΧΩΡΕΤΕΣ" σε σκηνοθεσία Γεωργίου Φουρνιαδη και Σταύρου Λυκιδη!!

Τιμή εισιτηρίου 5 Ευρώ!!

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Π.)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Πιερίας με
ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε τη συμμετοχή της στη γενική απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ, η ΕΣΕΕκαι όλοι οι Επιστημονικοί Φορείς την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.
ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ της, να κλείσουν τα γραφεία τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό, και να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Πλ. Συντριβανίου και ώρα 10:30π.μ. στην Κατερίνη.

ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ¨ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ". Περί των νέων βιοκλιματικών σχολείων Κατερίνης


     Έντονα αντέδρασε ο δήμαρχος Κατερίνης  σε όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη φορέων της εκπαίδευσης για τα τρία ¨βιοκλιματικά¨ σχολεία. Κατηγόρησε εκπαιδευτικούς  γιατί τόλμησαν να εκφέρουν άποψη περί των κατασκευαστικών αδυναμιών των τριών νέων βιοκλιματικών σχολείων.
    Ως επιστήμων, ειδικός στις κατασκευές και ως πολιτικό δημόσιο πρόσωπο που διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία ότι η παιδεία είναι βασική του προτεραιότητα, θα έπρεπε να ξέρει πως, από καταβολής της εκπαίδευσης, τα σχολικά κτίρια δεν χτίζονται με τρόπο που να εξυπηρετεί απλά τις ανάγκες στέγασης των μαθητών  αλλά με τρόπο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ανάγκες που αλλάζουν με τα χρόνια, γι΄ αυτό και αλλάζει και η αρχιτεκτονική των κτιρίων.

Σύλλογος Γονέων 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης: Μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με τον σκηνοθέτη και Δάσκαλο, κ. Ανδρέα Μιχαήλ.



Με αφορμή την θεατρική παράσταση “Μια όμορφη μέρα” σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μιχαήλ, αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφερθούμε στον δάσκαλο και άνθρωπο Ανδρέα Μιχαήλ.

Φίλε Ανδρέα, γιατί σαν φίλο σε νιώθουμε, σε ευχαριστούμε.

Σε ευχαριστούμε γιατί στα χρόνια της απαξίωσης και της λήθης που διανύουμε, βρίσκεσαι εσύ εδώ μπροστά μας και μας δείχνεις την ιστορία μας, και μας κάνεις να είμαστε υπερήφανοι για αυτήν.

Επίκαιρη ερώτηση Καϊλή στην Επιτροπή για την κατάσταση των Ελλήνων αγροτών

Στρασβούργο, 02 Φεβρουαρίου 2016
«Επίκαιρη ερώτηση Καϊλή στην Επιτροπή για την κατάσταση των Ελλήνων αγροτών»
Προσπάθεια στις Βρυξέλλες από την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή να προστατευθεί ο σκληρά εργαζόμενος και πλέον στοχοποιημένος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,  Έλληνας Αγρότης.
Για το αν είναι σύννομα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού τα μέτρα που ετοιμάζεται να λάβει η Κυβέρνηση για τους αγρότες,  ρώτησε η Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Ελιάς, την Επίτροπο Ανταγωνισμού Margrethe Vestager.

ΤΟ ΡΑΛΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ και Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ


Με τη συνεργασία και συμμετοχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, των Σχολικών Συμβούλων κλ. ΠΕ04 της ΔΔΕ Πειραιά και του ΕΚΦΕ Πειραιά -Καλλίπολης διοργανώνουν την 10η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο:

«Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία»

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12 ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ  13  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΕΠΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4/2/2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  (Σ.Ε.Ε.Π.Υ Πιερίας)
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Εμπόριο και την Παροχή Υπηρεσιών νομού Πιερίας  καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες  να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και συνδικάτων στις 4/2/2016, για την υπεράσπιση της Δημόσιας, Καθολικής Κοινωνικής Ασφάλισης και τη διάσωση των συντάξεών μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 4/2/16

ΤΑ ΝΕΑ  ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!

Είκοσι πέντε χρόνια «σώζουν» το ασφαλιστικό σύστημα, του δίνουν «φιλί ζωής» για τα επόμενα τριάντα με πενήντα χρόνια και κάθε τρεις και λίγο παίρνουν νέα μέτρα περικοπής συντάξεων, παροχών και αποδοχών και αύξησης εισφορών και ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

Όλοι οι υπουργοί εργασίας και όλες οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την ίδια «επιχειρηματολογία»: Αν δεν παρθούν νέα μέτρα το σύστημα καταρρέει και δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις. Διαφορετικές κυβερνήσεις , ίδια πολιτική!        

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
Συνάδελφοι ενεργοί και συνταξιούχοι

Δεν φτάνει η εξοντωτική φορολογία και τα χαράτσια που πληρώνουμε.
Δεν φτάνει η αναδουλειά και τα χρέη που διογκώνονται.
 Τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκει να δώσει τη χαριστική βολή και στην κοινωνική ασφάλιση, με σοβαρές συνέπειες στη ζωή των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, αν δεν συναντήσει τη μαζική καταδίκη και το λαϊκό ξεσηκωμό.                

Κοινή ανακοίνωση ΣΥΠΦΑ Πιερίας - Βαρδακώστα Γιώργου

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια δημόσια αντιπαράθεση, η οποία ίσως ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειες. Θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι, παρά τις τυχόν διαφορετικές απόψεις για κάποια επιμέρους ζητήματα, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά, που μας χωρίζουν. Με πιο σημαντικό απ’ όλα την αγάπη μας για το δημόσιο σχολείο, το οποίο υπηρετούμε (ίσως με λίγο παραπάνω πάθος απ’ όσο πρέπει) ο καθένας από το δικό του μετερίζι.

Έτοιμη η νέα δουλειά του Αγγελου Αγγελίδη


με τις 160 σελίδες  στον  Α΄  τόμο  ( α … μ )
της συλλογής λέξεων και εκφράσεων
από την παράδοση και την λαογραφία
της Ανατολικής Θράκης


Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ: Συμμετέχουμε στην απεργία την Πέμπτη 4/2/2016


ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Στις  31-1-2016 έγιναν οι αρχαιρεσίες σε δύο σωματεία που ανήκουν στη δύναμη  του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης. Στο σωματείο Οικοδόμων Λεπτοκαρυάς και στο   σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κατερίνης. Χάρη στην παρουσία του ΠΑΜΕ   ακυρώθηκαν εν μέρει τα σχέδια του εργοδοτικού συνδικαλισμού, που για μια  ακόμα φορά  τα Δ.Σ αυτών των σωματείων σε συνεργασία  με τη διοίκηση του  Ε.Κ.Κ ετοίμαζαν  νέα πιο μαζική νοθεία από αυτή που έκαναν πριν τρία χρόνια.

 

Άρθρο του βουλευτή Πιερίας Στέργιου Καστόρη για το αγροτικό

Ποιος είναι ο εχθρός του λαού;

          Έχουν όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος τους οι μεσαίοι και μικροί αγρότες που διαμαρτύρονται σήμερα. Αστόχησαν όμως στο τάϊμινγκ. Αν την ίδια αποφασιστικότητα έδειχναν τόσο μαζικά και τόσο δυναμικά πριν τους ρίξουν στον γκρεμό όσοι κυβέρνησαν τον τόπο τις προηγούμενες δεκαετίες, τότε δεν θα χρειαζόταν να ξεκινήσουμε σήμερα από τον πάτο του γκρεμού, αλλά από το χείλος του. Και σίγουρα τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα.

Κάλεσμα για συγκρότηση επιτροπής διαχείρισης ανθρωπιστικής βοήθειας

Η ΕΟΔνΠ καλεί όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιτροπή διαχείρισης της ανθρωπιστικής βοήθειας(ιατροφαρμακευτικό υλικό) που θα διατεθεί σε Νοσοκομεία και Κοινωνικά Ιατρεία της χώρας, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 12η Φεβρουαρίου 2016 κάνοντας κλικ εδώ ή στην παραπάνω εικόνα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΠΕΡΓΙΑ


ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΑΣ-«ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ»

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, η κυβέρνηση στο όνομα της βιωσιμότητας του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος έρχεται όχι μόνο να μονιμοποιήσει και να νομιμοποιήσει τις ανατροπές των προηγούμενων κυβερνήσεων  αλλά ανατρέπει ότι με αίμα και με αγώνες δημιούργησαν οι προηγούμενες γενιές των εργαζομένων. Μας θέλει με το μπαστούνι στη τάξη και επαίτες!
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες ένα δρόμο έχουμε,  εκείνον του αγώνα. Έχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και στις νέα γενιά να μη αφήσουμε να περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ  - ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ  ΤΟΥΣ ( Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 

ΟΕΒΕΠ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 θα πρέπει να δώσουμε ηχυρό μήνυμα Αντίδρασης στην πρόταση της Κυβέρνησης για το νέο ασφαλιστικό,φορολογικό.Δεν μπορεί η εξαθλίωση να θεωρείται ανάπτυξη. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, επιστημονικούς φορείς όλους τους συναδέλφους, από οποιο κλάδο και αν προέρχονται, να συσπειρωθούν και να συμπορευτούν μαζί. ΟΛΟΙ μαζί. Για να δώσουμε το μήνυμα διαμαρτυρίας και καταψήφισης του νομοσχεδίου <ταφόπλακα> που θέλει να μας αφανίσει
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ στις 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.30 Π.Μ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μαζική συμμετοχή και καθαρή συνείδηση
ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι να αντισταθούμε και να απαιτήσουμε ανυποχώρητα ένα δίκαιο συνταξιοδοτικό Και φορολογικό σύστημα
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Της ΟΕΒΕΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


Το Σάββατο 30-1-2016 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα διυπουργική σύσκεψη, στην οποία αποφασίσθηκε η επιτάχυνση των έργων για την έγκαιρη αποπεράτωση των κέντρων υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (hotspots) στα πέντε νησιά (Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο) καθώς και δύο κέντρων μετεγκατάστασης (relocation) σε στρατόπεδα της Σίνδου Θεσσαλονίκης και Σχιστού Αττικής.
      Την Δευτέρα 1-2-2016 ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμου ότι σ’ αυτή τη χρονική περίοδο δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στην Κατερίνη και γενικά στο Νομό Πιερίας.

Απεργήστε μαζί μας, εξάλλου είμαστε πελάτες σας...


Φίλοι ιδιοκτήτες καφετεριών της πόλης μας.
Την Πέμπτη 4 Φλεβάρη όλη η χώρα απεργεί.

Απεργεί για το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό και για όλα αυτά τα μέτρα που παίρνονται εναντίον του και του μειώνουν το εισόδημα και το βιοτικό του επίπεδο, όσο του έχει μείνει…
Αν το δείτε και από μια άλλη οπτική, ο κόσμος απεργεί και για να έχει λεφτά να πιει ένα καφεδάκι στα μαγαζιά σας…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ


Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ   ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Κύριε Υπουργέ,

Επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)


H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου την ταινία "Ο Ηλίθιος". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους του Νομού Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 10:30 το πρωί.


Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας μας, όλοι όσοι θίγονται από τον οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση, τις δραματικές περικοπές στα εισοδήματα και την φοροεπιδρομή, τις ιδιωτικοποιήσεις και γενικότερα όσοι πλήττονται από τα μέτρα και τις πολιτικές που ορίζει το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο, συγκροτούμε ένα κοινό μέτωπο αντίστασης εκφράζοντας την αντίθεσή μας απέναντι σε όλα αυτά που αποφασίζουν ερήμην μας, απέναντι σ΄ όλα αυτά που καταστρέφουν το μέλλον και των παρόντων και των επόμενων γενεών.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ».



       Συνεχίζονται έως και 12 Φεβρουαρίου 2016 οι εγγραφές  στο Δ.ΙΕΚ. (πρώην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών) του Γ.Ν. Κατερίνης αναφορικά με το νέο Α’ εαρινό εξάμηνο της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» εκπαιδευτικού έτους 2015-2016 με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων 15-02-2016. 

Εκδήλωση κοπής πίτας των ΚΑΠΗ




Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.

Στέλλα Νικολάου: Οι γονείς των μαθητών δεν είναι εργαζόμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι? Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο αφορά άπαντες πλην των γονέων των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης?

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, στη συνεδρίαση της 20ης Γενάρη, κατά πλειοψηφία αποφάσισε να χαιρετίσει όλους τους κλάδους που θα συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για ψήφιση στη βουλή.
Συγκεκριμένα η πρόταση που διαμορφώθηκε έπειτα και από τις τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ, είναι η εξής:

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2016