Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Εκδήλωση κοπής πίτας των ΚΑΠΗ




Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης.


Ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Αναστάσιος Παπαζήσης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «ο Δήμος αναγνωρίζει τη μεγάλη συμβολή των ηλικιωμένων στην κοινωνία, τους αντιμετωπίζει με ευαισθησία, δεδομένο ενδιαφέρον, σεβασμό, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους». Όπως τόνισε σχετικά ο κος Παπαζήσης: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα και καθημερινά ότι δράσεις που αποσκοπούν στη δημιουργία κουλτούρας ενεργούς γήρανσης και συμβάλλουν στη διαρκή πληροφόρηση των μελών των ΚΑΠΗ, για θέματα που τους αφορούν αποτελούν για τον Δήμο μας πρώτη προτεραιότητα».



Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυναν ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία  Μαυρίδου, η οποία  δεσμεύθηκε ότι «με το πέρας των εργασιών στο Χατζόγλειο Μέγαρο, ο χώρος του ισογείου θα επιστρέψει και πάλι για χρήση, στα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ». Χαιρέτισαν επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού & Πρόνοιας, Θεόδωρος Παυλίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ενώ παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Κυριακίδης, μέλη της διοίκησης του Ο.Π.Π.Α.Π., εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ κ.α.


Κέφι και ζωντάνια στους ηλικιωμένους μετέδωσε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που πλαισίωσε την εκδήλωση.