Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Θα διαλέξεις πάλι τον ίδιο δρόμο;

Τόσα χρόνια το ίδιο συναίσθημα σε βασανίζει, σου μαυρίζει την ψυχή και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο βαρύ. Δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις, να ζήσεις...

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

Εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στη Λιβαδειά

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και με θρησκευτική ευλάβεια τελέστηκε, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας επί ευκαιρία της εορτής της Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό στη Λιβαδειά.

Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και η υλοποίηση του οράματος μιας Οργουελικής κοινωνίας

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερακάκη, ευρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες του διαγωνισμού για τη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, η οποία θα είναι υποχρεωτική.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συναυλία των “Μελωδών της Παράδοσης” στο Κάστρο Πλαταμώνα στις 31 Ιουλίου

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σας προσκαλεί σε μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά με τους “Μελωδούς της Παράδοσης” την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 στις 9 μ.μ. στο Κάστρο του Πλαταμώνα.

Ορκωμοσίες νέων πτυχιούχων Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα οι τελευταίες Τελετές Αποφοίτησης νέων πτυχιούχων της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, καθώς έπειτα από απόφαση της Πολιτείας το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα καταργείται στις 31-8-2022. Συγκεκριμένα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 26η Ιουλίου είναι η 207η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (208η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 158 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 26 Ιουλίου 2022