Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Άμεση επικοινωνία με την Άμεση Δράση στέλνοντας δωρεάν μήνυμα SMS στο 100 (BINTEO)

Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ: Κίνδυνος για πολεμικό επεισόδιο στην Κύπρο

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο έδαφος και στα χωρικά ύδατα της Κύπρου αναδύουν την οσμή του πολέμου.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ PLAY-OFF ΤΕΛΙΚΟΣ

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 09-05-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Ψηφίζουμε το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης, στο Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Αστέρι της Ευχής κλείνει φέτος τα 21 χρόνια στα σχολεία της Ελλάδας μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας και ευτυχίας στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Παρακάτω θα βρείτε τις συμμετοχές των σχολείων για το διαγωνισμό.

ΕΕΕΓΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ευχαριστήριο.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3-0
(25-19, 25-17, 25-15)

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στην Κατερίνη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος επιχειρηματιών, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα.

Πρώτη θέση στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ 2019 για την αθλήτρια του Αρχελάου Κατερίνης, Άννα Χατζηπουργάνη!

Η 16χρονη αθλήτρια του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Άννα Χατζηπουργάνη, που προπονείται με τον κο Ν. Μαντζώλη, μαθήτρια της Ά τάξης του ΓΕΛ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΠΙΕΡΙΑΣ...

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης -- Εκδήλωση-αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 6:30 μ.μ. στην πάνω αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Κατερίνης Εκάβη, παρουσιάζει μια μουσική εκδήλωση αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο.

Η ιστορική αλήθεια ως απάντηση στους αμετανόητους ναζιστές

Με αφορμή την 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και πανευρωπαϊκού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της νίκης κατά του ναζισμού και του φασισμού, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ανακοινώνει....

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ -- 7οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών της αναπτυξιακής ηλικίας από όμορους Νομούς , έγιναν την Κυριακή 5 Μαΐου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης οι 7οι Αγώνες Φιλίας Στίβου που διοργάνωσε ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι σήμερα ημέρα Πέμπτη 9 Μαΐου βρίσκεται σε εξέλιξη διακοπή νερού και θα συνεχιστεί η διακοπή νερού για τις επόμενες τρεις ώρες...

Φιλοσοφική Ομάδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών - «Περί Υγείας και Αυτογνωσίας»

Στην κατάμεστη αίθουσα της Εστίας Πιερίδων Μουσών, στις 5 Μαϊου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Φιλοσοφικό Καφενείο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εαρινές Ημέρες Μουσών 2019»...

Με δύο παλαιστές του Αρχέλαου Κατερίνης στην αποστολή αναχωρεί για Ρουμανία η Εθνική ομάδα παίδων Ελληνορωμαϊκής πάλης.

Αναχώρησε για Ρουμανία ύστερα από δεκαήμερη προετοιμασία, η Εθνική ομάδα παίδων Ελληνορωμαϊκής πάλης, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά το ερχόμενο τριήμερο 9-12 Μαΐου ενόψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Ποιοι είναι οι "Drapetes" ; Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ". (Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm)

Σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, θα βρίσκονται οι "Drapetes".

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1671 - Ο Τόμας Μπλαντ, μεταμφιεσμένος ως κληρικός, προσπαθεί να κλέψει τα κοσμήματα του αγγλικού στέμματος από τον Πύργο του Λονδίνου.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΗΣΑΪΑΣ
➤ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 9 Μαΐου 2019