Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας στην Πιερία.


Συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη στην 89η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου.


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Αιγίνιο, εορταστική συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη και τους συνεργάτες του,  στο χώρο εκδηλώσεων της 89ης Εμποροπανήγυρης με ιδιαίτερη επιτυχία.

Μεγάλο φιλικό την Τετάρτη στην Κατερίνη. Πιερικός- Λάρισα.


Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων με 1-0 και την ανοδική εμφάνιση της ομάδας, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έκλεισε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό αγώνα στην Κατερίνη με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΕΛ Λάρισας

Στην Κατερίνη το «34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου ΙΚΟ»


Το 34ο Διεθνές Συνέδριο Ακτινιδίου (ΙΚΟ) διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της εταιρείας «ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ», στο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2015.

Το προεκλογικό τηλεοπτικό spot του ΕΠΑΜ. Σταμάτησέ τους!


Σχολείο μου αγαπημένο. Το ανθο-ημερο-λόγιο της Φανής Τσεντικίδου. (Μια υπέροχη προσπάθεια, χτισμένη με αγάπη και γνώσεις, για παιδιά και εκπαιδευτικούς)




Λαϊκή Ενότητα: «Η εξουσία στα χέρια του Λαού». Το δεκάλεπτο της Λαϊκής Ενότητας.


Δράσεις Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 16-22 Σεπ. 2015


Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο 16-22 Σεπτεμβρίου σε πολλές πόλεις ανά την Ευρώπη και εστιάζει σε θέματα που αφορούν στη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Το κεντρικό θέμα για το 2015 είναι «Επιλέγω, Αλλάζω, Συνδυάζω» (Choose, Change, Combine). Η θεματική της φετινής χρονιάς παραπέμπει στη συνδυαστική χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ενώ παράλληλα, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, προωθεί εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη, όπως το ποδήλατο και το περπάτημα, με στόχο την αποδέσμευση των κατοίκων από το αυτοκίνητο και την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης.

Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Κατερίνη


Στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της Κατερίνης μίλησε το βράδυ της Κυριακής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Κύριο χαρακτηριστικό και αυτής της συγκέντρωσης, η μαζική και μαχητική παρουσία της νεολαίας, η οποία έδωσε βροντερό παρών. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, φτάνοντας στην Κατερίνη, επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, ενώ περιόδευσε και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Μετά την ομιλία ακολούθησε παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό Πιερίας.

Η ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ



Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τη δέουσα εκκλησιαστική παράδοση εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η Εορτή Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.
Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος χοροστάτησε και ομίλησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης.

YΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 2015 - ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ



Εδώ και χρόνια και παρά τις προσπάθειες μας,ο δρόμος μας ( οδός Εκάβης ) παραμένει στην ίδια κατάσταση. Αναρωτιέμαι αν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.. Ας μας εξηγήσουν οι ιθύνοντες, τι προβλέπεται για τον δρόμο μας.ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, θα γίνει ΚΑΤΙ.

Το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας στην Κατερίνη.


Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας σας κάνει γνωστό ότι το εκλογικό της κέντρο βρίσκεται επί της οδού Αγίας Λαύρας 23.
Ελάτε να μας βρείτε και να συζητήσουμε από κοντά.
Το τηλέφωνο μας είναι : 23510 47521
Και το e-mail : laikienotita.pierias@gmail.com


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Έκθεση Ζωγραφικής στην Αστική Σχολή



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΠΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ  ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΕΛΛΑΔΟΣ
                                                                                                       
Η ΑΣΠΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ 205.000 ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.

Από το γραφείο Τύπου της ΑΣΠΕ




4ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού… η αναζήτηση της χαμένης κάλπης!


Οι εκλογές είναι την επόμενη μέρα και η κάλπη άφαντη! Ποιος την πήρε; που την έκρυψε; θα προλάβεις να τη βρεις; Θα πρέπει να περάσεις επιτυχώς από μια σειρά γρίφων και δοκιμασιών σε όλη την πόλη! Αν είσαι καλός-ή ίσως και να τα καταφέρεις και να γίνουν οι εκλογές! Απαραίτητη προϋπόθεση;;;

Οι πολίτες εμπιστεύονται τη συνέπεια της Λαϊκής Ενότητας


Καθημερινές είναι οι εξορμήσεις και οι επαφές των υποψηφίων βουλευτών Πιερίας και των μελών της Λαϊκής Ενότητας στην περιφέρεια του νομού μας, στις οποίες ενημερώνουν τους πολίτες για την εναλλακτική πρόταση του κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη μνημονιακή βαρβαρότητα.
Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας συζητούν με τους πολίτες για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον κόσμο της εργασίας, τους αγρότες, τη νεολαία, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που νιώθουν ήδη τις συνέπειες της συνέχισης της μνημονικής πολιτικής στα εισοδήματά τους.
Μεγάλη είναι η αγανάκτηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων στα χωριά της Πιερίας με τα μέτρα που προβλέπονται στο νέο μνημόνιο να προστίθενται στα ήδη χρονίζοντα προβλήματα, που καταρρακώνουν περαιτέρω την πρωτογενή παραγωγή και οδηγούν τον αγροτικό κόσμο σε απόγνωση. Η αγωνία είναι έκδηλη, καθώς η υπερφορολόγηση των αγροτών που περιλαμβάνεται στο 3ο μνημόνιο θα είναι η ταφόπλακα της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας και θα οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος αγροτών και κτηνοτρόφων στην ανεργία.

1ο αντάμωμα απανταχού Βροντινών


Με απόλυτη επιτυχία και ξεπερνώντας τον πήχη των προσδοκιών πραγματοποιήθηκε  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βροντούς  το 1ο αντάμωμα απανταχού Βροντινών, το Σάββατο 12/9 στο δημοτικό σχολείο Βροντούς. Βροντινές και Βροντινοί από κάθε μεριά του κόσμου, έδωσαν το παρών  στο προαύλιο  του σχολείο πλημμυρίζοντας με συγκινήσεις και χαμόγελα τον χώρο.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ‘’ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ’’ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015-2016

                               
         
       Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς αρχίζουν και τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου.
      Η έναρξη θα γίνει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και οι ώρες μαθημάτων για τα ενήλικα τμήματα έχουν ως εξής:
     ΔΕΥΤΕΡΑ 18.30-20.00 ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
     ΤΕΤΑΡΤΗ 18.30-20.00 ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
     ΤΕΤΑΡΤΗ 20.30-22.00 ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πλήρης αποχαύνωση και αποπροσανατολισμός του Ελληνικού λαού για χάρη των μνημονίων. Του Μιχάλη Κανταρτζή.



Κανένα πολιτικό κόμμα σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, αλλά ούτε και στις προηγούμενες δεν αναφέρεται πλέον σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής αμύνης.

Παρακολουθούμε ατέλειωτες συζητήσεις και μονομαχίες που ξεκινάνε με το μνημόνιο και τελειώνουν με το μνημόνιο…

Κανείς πλέον δεν αναφέρει τι θα γίνει με το θέμα των Σκοπίων, με το Αιγαίο, με το Κυπριακό, το Κόσοβο και όλα τα καυτά θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής.

Στη γείτονα Αλβανία, καταστρέφουν εκκλησίες μας, διώκουν τους συμπατριώτες μας, και η μόνη αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι ένα αφηρημένο δελτίο τύπου που το πιο πιθανό είναι να έχει γράψει κάποιος τυχάρπαστος υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών…

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ


Συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση τις επαφές μας με τους πολίτες της Πιερίας και κοινή διαπίστωση όλων πλέον είναι ότι το ρεύμα νίκης μετατρέπεται σε ρεύμα εκλογικού θριάμβου .Το μήνυμα αυτό στέλνουνε και οι πολίτες τόσο από το  Λιτόχωρο όσο και από τη Λεπτοκαρυά,όπου κλιμάκιο με τους υπ. βουλευτές Μπονοβόλια Νίκο,Σκούφα Μπέττυ και Τζαμακλή Χάρη είχε συναντήσεις με τους κατοίκους και τους νεολαίους της περιοχής.
Η νίκη την επόμενη Κυριακή δεν θα είναι μόνο νίκη του ΣΥΡΙΖΑ  αλλά νίκη όλου του λαού και μια ισχυρή πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ, θα κόψει τον δρόμο σε κόμματα "δορυφόρους" των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων στη χώρα μας,για να κρατήσουμε την κοινωνία και τη χώρα όρθια.


ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ


Με στόχο την προσέλκυση τουριστών τον Οκτώβριο, προσκαλέσαμε τα  μέλη μας να συμμετέχουν στο πιλοτικού χαρακτήρα  πρόγραμμα  μας:

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Σε τουρίστες οι οποίοι μας επισκέφθηκαν τον Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο προσφέραμε  μέσω της ρεσεψιόν των 30  ξενοδοχείων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα,  την εκπτωτική κάρτα με την οποία ο τουρίστας που θα επιλέξει να μας επισκεφθεί και τον Οκτώβριο θα έχει: