Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οι πολίτες εμπιστεύονται τη συνέπεια της Λαϊκής Ενότητας


Καθημερινές είναι οι εξορμήσεις και οι επαφές των υποψηφίων βουλευτών Πιερίας και των μελών της Λαϊκής Ενότητας στην περιφέρεια του νομού μας, στις οποίες ενημερώνουν τους πολίτες για την εναλλακτική πρόταση του κόμματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη μνημονιακή βαρβαρότητα.
Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας συζητούν με τους πολίτες για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον κόσμο της εργασίας, τους αγρότες, τη νεολαία, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που νιώθουν ήδη τις συνέπειες της συνέχισης της μνημονικής πολιτικής στα εισοδήματά τους.
Μεγάλη είναι η αγανάκτηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων στα χωριά της Πιερίας με τα μέτρα που προβλέπονται στο νέο μνημόνιο να προστίθενται στα ήδη χρονίζοντα προβλήματα, που καταρρακώνουν περαιτέρω την πρωτογενή παραγωγή και οδηγούν τον αγροτικό κόσμο σε απόγνωση. Η αγωνία είναι έκδηλη, καθώς η υπερφορολόγηση των αγροτών που περιλαμβάνεται στο 3ο μνημόνιο θα είναι η ταφόπλακα της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας και θα οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος αγροτών και κτηνοτρόφων στην ανεργία.


Εξίσου μεγάλη είναι και η απόγνωση των μικρομεσαίων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων που βλέπουν να συνεχίζεται το ίδιο έργο με την αύξηση του ΦΠΑ και της φορολογίας και την εφαρμογή νεοφιλελεύθερων πολιτικών, οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε περαιτέρω απορρύθμιση την αγορά, σε λουκέτο σε όλο και περισσότερα καταστήματα και πολύ περισσότερους πολίτες στην αναζήτηση εργασίας.
Η Λαϊκή Ενότητα με ένα προοδευτικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων που αντιστέκονται σθεναρά στους μονόδρομους των πολιτικών λιτότητας που επιβάλλουν στη χώρα μας οι δανειστές με τους εγχώριους πολιτικούς εταίρους τους.

Μόνη λύση για τους πολίτες της Πιερίας είναι να εμπιστευτούν όσους που παρέμειναν συνεπείς στις δεσμεύσεις τους για την απαλλαγή της πατρίδας μας από τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που υποστηρίζονται πλέον και από τον εναπομείναντα μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.