Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 29/1/19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το International Hellenic Association-ΙΗΑ (USA) ανακοινώνει ότι η εκδήλωση της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αναβάλλεται, κατόπιν αιφνιδιαστικής άρνησης του Πολεμικού Μουσείου, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να διαθέσει την αίθουσα.

Πρόσκληση - Κάλεσμα σε ετήσιο χορό.

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό που διοργανώνει ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας « Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» που θα λάβει χώρα στο οικογενειακό κέντρο «Ελιά» το Σάββατο 02-02-2019 στις 8:00 μμ.

Νέο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζοντας την συνεργασία της με το ΤΕΙ Κατερίνης (Τμήμα Διοίκησης Εφοδιασμού/ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας) διοργανώνει ένα νέο κινηματογραφικό αφιέρωμα με τίτλο ‘Η κωμωδία στον κινηματογράφο’. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει κλασσικές όσο και σύγχρονες κωμωδίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, που τις χαρακτηρίζει το πρωτότυπο σενάριο και οι κορυφαίες ερμηνείες.

ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ - Αγιασμός, Σύμφωνο Συνεργασίας, Επιχειρηματική Ενημέρωση, Βράβευση.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Εύχομαι και ελπίζω το 2019 να είναι η χρονιά που η πολιτική ηγεσία που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές θα ακούσει τις προτάσεις των Επιμελητηρίων...

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών – ΑΟΚ Αιγινιακός 88-75


Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 88-75 από τους Ίκαρους Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αυτοψία Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας σε έργα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας: «Τα έργα συμβάλουν στην αποκατάσταση και βελτίωση των υποδομών της περιοχής και στην ανάπτυξή της»

Πορεία και συγκέντρωση μαθητών για συμπαράσταση των συλληφθέντων για τα επεισόδια στην Κατερίνη για την "Συμφωνία των Πρεσπών".

Πορεία και συγκέντρωση μαθητών για συμπαράσταση των συλληφθέντων για τα επεισόδια που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε σήμερα το πρωί στην Κατερίνη.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: Η καταδίκη των βίαιων επεισοδίων αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση όλου του δημοκρατικού κόσμου

Αποδοκιμάζω απερίφραστα και κατηγορηματικά τις βίαιες επιθέσεις προς και από οποιονδήποτε, που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες και στην πόλη της Κατερίνης, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 64-44

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 64-44 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - "M.A.T.H.S / More Active Teachers with Happier Students"

Στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ -2018-1-PT01-KA229-047528_2 ,με τίτλο: "M.A.T.H.S / More Active Teachers with Happier Students", το 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης συμμετείχε το διάστημα από τις 9-11 Ιανουαρίου 2019 στην εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων στην πόλη Póvoa de Varzim, της Πορτογαλίας.

Επιστολή ενοριτών Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού

Κολινδρός, 28 Ιανουαρίου 2019 
Θέμα: «Ενημέρωση για το θέμα της πιθανής μετακίνησης του εφημερίου Ιερού Ναού Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού».

Σήμερα Παράκληση στον Άγιο Λουκά στην ενορία Αγίας Άννας

Ετήσια Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών & Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Παραλίας...

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες! Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο οξύτητας 0,45

Στις 10 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί η 79η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" και θα διατεθεί Εξαιρετικά Παρθένο Eλαιόλαδο, οξύτητας 0,45 στην τιμή των 20€ ανά 5λιτρο σε τενεκεδένια συσκευασία.

Έγινε το δικαστήριο για τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στην πορεία για την Μακεδονία

Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τους 4 συλληφθέντες το βράδυ της  Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2019.

Ευχαριστήρια Επιστολή του 4ου ΓΕΛ

Ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου A.E. και προσωπικά στη Διευθύντρια...

Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση περιπτέρου στον πεζόδρομο της οδού Μ. Αλεξάνδρου

Με κριτήριο τους κανόνες βιώσιμης κινητικότητας, ο Δήμος Κατερίνης συνεχίζει τις συντονισμένες προσπάθειές του για την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση εγκαταλειμμένων (σχολαζόντων) περιπτέρων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας έχει την τιμή να προσκαλέσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην κοπή πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12μ. στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου.

Νοσταλγοί της Παράδοσης: Ανεπιθύμητοι όσοι υπέγραψαν την "Συμφωνία των Πρεσπών".

Ύστερα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Ελληνική Βουλή που κατοχυρώνει με 153 ψήφους υπέρ τη συμφωνία των Πρεσπών ,ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης "Νοσταλγοί της Παράδοσης" δηλώνει τα εξής :

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1978 - Αγιασμός - Κοπή Βασιλόπιτας 2019

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2019, τελέστηκε ο Αγιασμός της Ακαδημίας Βατανιακός 1978 στο δημοτικό γήπεδο του Βατάν.

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Το βράδυ της Παρασκευής 25ης Ιανουαρίου, μέσα σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε στο Cafe - Wine Bar «Le Garcon» η ετήσια παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

814 - Ο Καρλομάγνος πεθαίνει από πλευρίτιδα στο Άαχεν ως ο πρώτος αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΧΑΡΙΣ
➤ ΠΑΛΛΑΔΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 28 Ιανουαρίου 2019

Αγωνιώδης έκκληση πατέρα για τον συλληφθέντα γιο του στα επεισόδια της Κατερίνης για την Μακεδονία.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την επιστολή ενός πατέρα που ο γιος του συνελήφθη στα επεισόδια που έγιναν στην Κατερίνη για την Μακεδονία: