Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Συλλυπητήρια για το συνάδερφο μας Θανάση Αλεξανδρόπουλου

Η Διεύθυνση και Σύλλογος Καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του επί χρόνια αγαπητού συναδέλφου, Θανάση Αλεξανδρόπουλου.

Οι αγώνες και οι διαιτητές του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΕΠΣ Πιερίας

ΕΡΩΤΗΣΙΣ (55) Προς τον Μέγα Βασίλειον: Εάν είναι σύμφωνον με το ιδεώδες της ευσεβείας να χρησιμοποιούμεν τα φάρμακα της Ιατρικής;

ΑΠΟΚΡΙΣΙΣ

Κάθε τέχνη μας έχει δοθή από τον Θεόν ως βοήθεια προς την ασθενή φύσιν μας. Παραδείγματος χάριν, η γεωργία μας έχει δοθή, επειδή τα αυτοφυή δεν επαρκούν προς ικανοποίησην των αναγκών μας, η υφαντική, επειδή χρειαζόμεθα κατ’ ανάγκην σκεπάσματα, διά να είμεθα κόσμιοι και να μη προσβαλλώμεθα από τον αέρα, και η οικοδομική διά παρό­μοιον λόγον.

Τι στηρίζει αυτό το καρφί; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κεράκι στον αγαπημένο μας π. Πορφύριο Σιδηρόπουλο…

γράφει ο π. Διονύσιος Γκόλιας


Ευάρεστος τω Θεώ γενόμενος ήγαπήθη και ζών μεταξύ αμαρτωλών μετετέθη- ήρπάγη, μη κακία άλλάξη σύνεσιν αυτού, ή δόλος άπατήση ψυχήν αυτού… (Σοφία Σολ. δ’ 10).

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Διαδοχικά καιρικά συστήματα προβλέπεται να προκαλέσουν κακοκαιρία με το όνομα "ΕΛΠΙΣ" ("ELPIS") στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Δίας Δίου - Αναγέννηση Κολινδρού 2-0

Με το δεξί στο 2022 ο Δίας, 2-0 την Αναγέννηση Κολινδρού.

Εκοιμήθη ο π. Πορφύριος, Εφημέριος Αρωνά

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου εκοιμήθη ο Ιερομόναχος Πορφύριος (κατά κόσμον Βασίλειος) Σιδηρόπουλος, Εφημέριος της Ενορίας Προφήτη Ηλία Αρωνά.

«Τραγική η εικόνα του κοιμητηρίου στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής του Νομού Πιερίας»

Ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 2472/18-1-2022 σχετικά με το θέμα «Τραγική η εικόνα του κοιμητηρίου στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής του Νομού Πιερίας».

Δωρεάν διανομή του βιβλίου «Οι νέοι μπροστά στο θαύμα του 1821» σε σχολεία της Πιερίας

Σε μια αξιόλογη κίνηση, συγγραφής, έκδοσης και δωρεάν διανομής ενός σύγχρονου και πρότυπου βιβλίου που είναι αφιερωμένο στην Ελληνική Επανάσταση με τίτλο «Οι νέοι μπροστά στο θαύμα του 1821.

Εκδήλωση Μνήμης & Τιμής θυμάτων κατοχής στο Ελατοχώρι

«Βιολογικές προσεγγίσεις μολυσματικών ασθενειών» Ημερίδα από την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων

Στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο "Η Βιολογία στην Εκπαίδευση", η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή της Τοπικής Ημερίδας της Λαμίας, διοργανώνει διαδικτυακή Ημερίδα το...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 20ή Ιανουαρίου είναι η 20η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 345 ημέρες (346 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Κρύο και σήμερα στην Κατερίνη. Το οποίο από ότι φαίνεται θα μας συντροφεύσει για αρκετές ημέρες.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022