Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Πράξεις για τη Μακεδονία: Ερώτηση για τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στην Πιερία

Ερώτηση προς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με αφορμή τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα κατέθεσαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας, Χρήστος Τζιουβάρας, και ο επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», Χρήστος Παπαστεργίου.

Βάζουμε 20 με τόνο στα παιδιά μας!

Με σημερινή εγκύκλιο το Υπουργείο Παιδείας που για μία ακόμη φορά είναι εκτός πραγματικότητας, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο θα βαθμολογηθούν (αξιολογηθούν) οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η BONANZA (ΜΠΟΝΑΝΤΣΑ) επιστρέφει...

Η αγαπημένης μας (των λίγο μεγαλύτερων ηλικιών...) τηλεοπτική σειρά «Μπονάντσα» επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του TV100.

Μεγάλη Βρετανία: Να μην κάνουν το εμβόλιο όσοι έχουν αλλεργίες

Όσοι έχουν ιστορικό αλλεργιών συνιστάται να μην εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σύμφωνα με την ανακοίνωση των υγειονομικών αρχών της Μεγάλης Βρετανίας.

Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού: Στηρίζουμε τον Παγκόσμιο Συνασπισμό "United for Biodiversity"

Ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου και το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Παγκόσμιο Συνασπισμό #United for Biodiversity (Ενωμένοι για τη Βιοποικιλότητα)...

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ για τα προβλήματα έπειτα από την κακοκαιρία τη Δευτέρα 7 Δεκέμβρη

Για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Πιερίας βρέθηκαν εκτεθειμένοι καιαβοήθητοι λόγω της παντελούς έλλειψης υποδομών και αντιπλημμυρικών έργων. Η κακοκαιρία, που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον δήμο Κατερίνης την πόλη της Κατερίνης και τα χωριά...

Ισραηλινός αξιωματούχος: «Υπάρχουν εξωγήινοι και ο Τραμπ το γνωρίζει»

Μία "Γαλαξιακή Ομοσπονδία" περιμένει το πότε θα φτάσει η ανθρωπότητα στο στάδιο που θα κατανοήσει τι σημαίνει διαστημόπλοιο και διάστημα, ώστε να γίνουμε μέλη της.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

536 - Ο Βυζαντινός στρατηγός Βελισάριος εισέρχεται στη Ρώμη χωρίς να συναντήσει αντίσταση. Η γοτθική φρουρά εγκαταλείπει την πόλη.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχερός προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2020