Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Σάββας Καρυπίδης, υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γ. Ντούμο, αναπτύσσει το όραμά του για τον Αθλητισμό στο Δήμο Κατερίνης

Ως Ολυμπιονίκης, έχω καθήκον προς τον τόπο που μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου να μεριμνήσω ουσιαστικά για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας.

Ποιος είναι ο κύριος της φωτογραφίας; Η απάντηση...

Αθλητής, εκπαιδευτικός, σημαντικό στέλεχος του αθλητισμού της πόλης μας και υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Κατερίνη.

24ωρη Πανελλαδική Απεργία - Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η Αρμενία ζητάει την βοήθεια μας

«ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ»

Επιστολές στους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου απέστειλε η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, μετά την νέα εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στα ιστορικά αρμενικά εδάφη:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας: «Αρχαίοι ελληνικοί χοροί και νεοελληνική χορευτική παράδοση»

Με τον τίτλο «Πολιτιστική Κληρονομιά και Παράδοση: Μαρτυρίες του χθες στο σήμερα» εορτάζονται για το έτος 2023 οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού.

«Πάμε Πλατεία;»

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις καταστημάτων που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στην Πιερία

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων για διακεκριμένη κλοπή. Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ.

Αγιασμός Προσκόπων Κατερίνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 24/09 για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Ανακοινώνεται, ότι, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και από ώρα 10:30 π.μ. έως 13:00 σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. και βάσει των υποδείξεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας), της σχετικής άδειας από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας...

Ο Τρυποκάρυδος της Κατερίνης (2)

Ο Τρυποκάρυδος ή Δρυοκολάπτης ή Τσικλητάρα ή Τζουμπλιτάρα, είναι από τα πιο ωφέλιμα πτηνά γιατί τρέφεται με βλαβερά σκουλήκια και έντομα βοηθώντας στην γεωργία.

Με το «Chat control» η ΕΕ καταργεί το απόρρητο στις επικοινωνίες

της Μαρίας Δεναξά

Στις 16 Οκτωβρίου, η ΕΕ κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον ολοκληρωτισμό χρησιμοποιώντας τη γνωστή της τακτική. Με την πρόφαση πάντα της υπεράσπισης ενός καλού σκοπού, κρύβει από την κοινή θέα τις επικίνδυνες προθέσεις της, για περισσότερη ανελευθερία στα πρότυπα της κατ’ επίφαση δημοκρατικής εποχής που διανύουμε.

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 19η Σεπτεμβρίου είναι η 262η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (263η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 103 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Στη Μακεδονία αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν...

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2023