Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Στις 19 Αυγούστου ο ετήσιος χορός του Δία Δίου

Χαρά, γλέντι, τραγούδι και αν μη τι άλλο ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα αναμένονται στη μουσικοχορευτική βραδιά που διοργανώνει τη φετινή χρονιά ο Δίας Δίου, την Παρασκευή 19 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο του Δίον.

Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Μεγάλες ήταν και φέτος οι επιτυχίες των μαθητών Γ’ Λυκείου που φοίτησαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.

Χορωδιακή Συναυλία στο αρχαίο θέατρο Λειβήθρων

Το πρώτο πολιτικό γραφείο πολιτευτή που άνοιξε στην Πιερία ενόψει βουλευτικών εκλογών είναι γεγονός

Η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου που φαίνεται να έχει «κλειδώσει» την υποψηφιότητά της στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, είναι η πρώτη που άνοιξε ήδη το πολιτικό της γραφείο στην πλατεία της Κατερίνης.

Μεγάλη η ωφέλεια του Σαρανταλείτουργου που διενεργεί η Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

 Αρχίζει, από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Παντάνασσης Κατερίνης, Θεομητορικό Σαρανταλείτουργο με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

"Ξαπλώστρα" pass και μπόνους δώρο!

Πραγματικότητα κάνει η κυβέρνηση το νέο επίδομα που θα κάνει θραύση το φετινό καλοκαίρι.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 30ή Ιουλίου είναι η 211η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (212η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 154 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός καιρός και σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 30 Ιουλίου 2022

Στην Παραλία Κατερίνης με τους μελισσοκόμους της Πιερίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στην Παραλία Κατερίνης η 1η ΘΕΡΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕΛΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ από τον Μελισσοκομικό Σύλλογος Πιερίας "Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ".