Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου - Δεν έχουμε την τεχνολογία να ελέγχουμε ποιοι είναι εμβολιασμένοι και ποιοι όχι...

Σύμφωνα με την τελευταία οδηγία για την λειτουργία των Μουσείων η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν Rapid test 48 ωρών.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΙΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του ν. Πιερίας, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-22, νιώθω την ανθρώπινη ανάγκη αλλά και το υπηρεσιακό καθήκον να επικοινωνήσω μαζί σας, έστω και μέσω επιστολής.

Επεισόδια στην ΔΕΘ στην διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χρήση χημικών, κροτίδων κρότου-λάμψης και νερού από την αστυνομία κατά των διαδηλωτών στην ΔΕΘ σημειώθηκε πριν από λίγο.

Δήμος Κατερίνης: Απολογισμός πεπραγμένων (1/9/2019 – 1/9/2021)

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δ.Σ. Κατερίνης ο Δήμαρχος κ. Κώστας Κουκοδήμος για τα πεπραγμένα της διοίκησής του την περίοδο 1/9/2019 – 1/9/2021 στα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας.

Φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη (θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών και των αυταρχικών και άδικων μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ, στην Θεσσαλονίκη έξω από την ΔΕΘ.

Δήμαρχος Κατερίνης: «Δεν θα γίνει κατά 99% αιολικό πάρκο στην Μηλιά Πιερίας. Δεν έχουμε εικόνα για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Άγιο Δημήτριο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε στην σημερινή (11/9/2021) συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και στην ερώτηση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και του Μιχάλη Κανταρτζή, για την πιθανότητα τοποθέτησης ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη:

Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Κανένας υπάλληλος του Δήμου δεν είναι σε αναστολή εργασίας και ούτε πρόκειται να μπούμε σε αυτή την διαδικασία.» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι απάντησε ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος στην σημερινή (11/9/2021) συνέντευξη τύπου και στην ερώτηση της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" και στον Μιχάλη Κανταρτζή, για το αν υπάρχουν εργαζόμενοι στον Δήμο Κατερίνης σε αναστολή εργασίας λόγω της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ή αν πρόκειται να βγουν σε αναστολή:

Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης στην Πιερία

Συνελήφθη χθες (10 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ

Γεμάτοι με νέες εμπειρίες, γνώσεις και με την επιτυχημένη παρουσία του Ομίλου μας επέστρεψαν οι αθλητές μας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist K13...

Δελτίο Τύπου ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Πέμπτη 09-09-21 πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των μελών των Δ.Σ. των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και των μελών του Νομαρχιακού Τμήματος Πιερίας της ΑΔΕΔΥ.

Σε αναστολή ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στο χώρο της νευροχειρουργικής...

Έχει η πατρίδα μας την πολυτέλεια να βγάζει σε αναστολή τέτοιους λαμπρούς επιστήμονες και σπουδαίους ανθρώπους όπως ο νευροχειρούρχος Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (255η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 111 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός προβλέπεται να είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 11/9/2021 στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2021