Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3-1

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι άνδρες του Πιερικού καθώς κέρδισαν στο ντέρμπι την ομάδα της Καλαμαριάς με 3-1 σετ παίρνοντας ένα κρίσιμο τρίποντο, γεγονός που τους εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό, την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 20:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με δύο γκολ στο πρώτο 35λεπτο νίκησαν τις Νηρηίδες Φθίας

Τα δύο υπέροχα γκολ στο πρώτο 35λεπτο, έδωσαν την πολύτιμη νίκη στις Πιερίδες Μούσες με αντίπαλες τις Νηρηίδες Φθίας στον αγώνα που έγινε στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

«Ένθα οι δίκαιοι αναπαύονται» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΗΣ

Του Δημήτριου Δημηνά.

Πορεύθηκε αιφνίδια και αθόρυβα εις τόπον αναπαύσεως των δικαίων, αφού πάλεψε σκληρά ως άλλος Διγενής στα «μαρμαρένια αλώνια» του μεστού αγώνων και ωδινών επίγειου βίου του ο πολυαγαπημένος μας Γιάννης Κορομήλης.

Παρέμβαση υπέρ του δικαιώματος ελευθερίας έκφρασης των πολιτών στην Μακεδονία και καταγγελία των προληπτικών συλλήψεων Τσίπρα-Γεροβασίλη στην ΕΕ από την Εύα Καϊλή

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φιμώσει τους πολίτες που αντιδρούν για τη συμφωνία των Πρεσπών, παραβιάζοντας κατάφωρα, βασικά δικαιώματα τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου για τον θάνατο του εκδότη του Ολύμπιου Βήματος, Γιάννη Κορομήλη

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του εκδότη της ιστορικής εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα» Ιωάννη Κορομήλη που έφυγε από κοντά μας απρόσμενα το πρωί της Κυριακής.

Δήμος Κατερίνης: Πολύχρωμες αποκριάτικες εκδηλώσεις με πρωταγωνιστές μικρούς & μεγάλους (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με ενθουσιασμό, ιδανικές καιρικές συνθήκες και μεγάλη συμμετοχή δημότες και επισκέπτες αποχαιρέτισαν την Αποκριά και υποδέχθηκαν την Σαρακοστή, στις τριήμερες (8 έως 10 Μαρτίου) εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤON Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη διοίκηση του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησής μας και η αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος Γ΄ εθνικής κατηγορίας του 4ου ομίλου την Κυριακή 10/3/19 στο γήπεδο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό.

Συγνώμη και συγχώρεση

Συγνώμη και συγχώρεση
«Συγχωρεμένα και Καλή Σαρακοστή». Ευχές με ιδιαίτερο νόημα που ανταλλάσσονται στη λήξη της Αποκριάς και με την έναρξη της νηστείας.

Σε παλαιότερες εποχές, οι νεότεροι με ένα χειροφίλημα και μια μετάνοια ζητούσαν τη συγχώρεση από τους μεγαλύτερους. Με την παραδοσιακή χάσκα, το αυγό κινούνταν σε ένα νήμα, στερεωμένο σε μικρό ξύλο, ώσπου να καταλήξει στο στόμα μικρών και μεγάλων.

Καλή Σαρακοστή από τον Αμοιρίδη Περικλή και τον Σάκη Τζιάτζιο.

"Με τον Δήμαρχο μας και τον πρόεδρο της Παραλίας γιορτάζοντας παραδοσιακά τα κούλουμα!! 

Καλή Σαρακοστή σε όλους!!"

Η ομιλία της Μαριάννας Γεωργιάδου στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κατερίνη (10/3/2019)

Διαβάστε την ομιλία της Μαριάννας Γεωργιάδου από την "Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης" στο συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που έγινε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ από Βασίλη Τσακιρίδη, Κατερίνη

Έφυγε από κοντά μας ο ιδρυτής και εκδότης του «Ολύμπιου Βήματος» Γιάννης Κορομήλης. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μακράς πορείας του στο χώρο της ενημέρωσης και του έντυπου τύπου...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) με αφορμή την απώλεια του ιδρυτικού μέλους του οργανισμού, εκδότη της εφημερίδας «Ολύμπιο Βήμα», ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΗ, εκφράζει προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμη η διοίκηση του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εξαίρετου εκδότη Γιάννη Κορομήλη και τους οικείους του.

Κεδρογιορτή στην Καστανιά Πιερίας

Γιόρτασαν και φέτος στην Καστανιά Πιερίας 10 Μαρτίου 2019 την Κεδρογιορτή, με μουσική χορό και πλούσια εδέσματα για όλο τον κόσμο.


ΒΙΝΤΕΟ - "Μακεδονία Ξακουστή" στο συλλαλητήριο της Κατερίνης (10/3/19)

Στολισμένα με την ελληνική σημαία τα ταξί της Κατερίνης

Στόλισαν με την ελληνική σημαία τα ταξί της πλατείας Ελευθερίας στην Κατερίνη οι οδηγοί τους, δείχνοντας την συμπαράσταση τους στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

ΒΙΝΤΕΟ - Το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Κατερίνη (10/3/19)

Πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ ο Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 51-50 του Άθλου Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, στον τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

222 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ηλιογάβαλος και η μητέρα του, Ιουλία Σοαιμιά, δολοφονούνται από τους Πραιτωριανούς κατά τη διάρκεια εξέγερσης.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΘΑΛΛΟΣ (ΘΑΛΗΣ, ΘΑΛΕΙΑ)
➤ ΘΕΟΔΩΡΑ
➤ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ
➤ ΣΑΒΙΝΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Καθαρά Δευτέρα σήμερα, 11 Μαρτίου 2019